Να γίνει το ΟΑΚΑ... Λεωφόρος!

Δυναμική αναμένεται η παρουσία των «πράσινων» φιλάθλων στο Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Τετάρτη. Σταντ για εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ...
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν καταλαβαίνουν από... καλοκαίρι και αναμένεται να δώσουν
βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη, στον επαναληπτικό αγώνα με τη Μάδεργουελ. Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα βρίσκονται σταντ για εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!

Τα εισιτήρια του αγώνα βγαίνουν την Παρασκευή και οι τιμές τους κυμαίνονται από 10 μέχρι και 30 ευρώ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «διψάει» για γήπεδο και ταυτόχρονα βλέπει πως όλα βαίνουν ιδανικά. Ο Τζίγγερ έφυγε (από το μετοχολόγιο τουλάχιστον), η ομάδα παίζει πολύ καλή και στρωτή μπάλα, υπάρχει όπως φαίνεται και ο αστέρας που θα ξεχωρίζει, δηλαδή ο Σικοκό.

Ήδη έχουν πουληθεί περισσότερα από 7.000 διαρκείας, ενώ είναι δεδομένο πως λίγοι από όσους έχουν μείνει στην Αθήνα θα απουσιάζουν από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Παράλληλα, η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα έχει τοποθετημένα σταντ σε διάφορα σημεία του γηπέδου, ώστε όποιος το επιθυμεί να μπορεί να γράφεται μέλος στο Σωματείο για να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο.

Από τα σταντ θα μπορεί κανείς να δώσει 175, 280, 700, 4200 ή 7000 ευρώ για να γίνει μέλος του Σωματείου, αλλά και 20 ευρώ για όποιον θέλει να γίνει ηλεκτρονικό μέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα