Βούρος: Με σπίλωσαν!

09:27 2/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δήλωση εξέδωσε ο Γιάννης Βούρος η οποία αναφέρει:

Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας-συμπεριλαμβανομένων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- μας εγγυώνται οτι τίποτα δεν αποσιωπάται. Πολλές φορές όμως δημιουργούν και τον κίνδυνο αναπαραγωγής κουτσομπολιού όταν τελικά δεν ελέγχουν την είδηση μιας πηγής αλλά την προωθούν με βάση φήμες.Δηλαδή δημιουργούν περιπτώσεις κατά τις οποίες καλείται κάποιος να λογοδοτήσει όχι για τα όσα είπε ή έκανε αλλά για τα όσα τα Μέσα του αποδίδουν. Και σε μια περίοδο πανικού και αστάθειας όταν όλες οι αντιστάσεις έχουν καμφθεί και η απουσία κρίσης

κυριαρχεί, αυτό ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια.
Σχετικά λοιπόν με τα σημερινά δημοσιεύματα: είναι φανερή η προσπάθεια να μετατοπιστεί από κάποιους το κέντρο βάρους των εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να τραυματιστεί η ελπιδοφόρα παρουσία του Θωμά Μαύρου μέσω της δικής μου σπίλωσης.
Είμαι βέβαιος ότι η σημερινή δήλωσή μου δεν πρόκειται να απομακρύνει τις βδέλες της παραπληροφόρησης που χρόνια τώρα επιβιώνουν απομυζώντας το αίμα της ΑΕΚ οφείλω όμως για μια ακόμη φορά- έτσι για την τιμή των όπλων- να δηλώσω:
α) Όταν ξεκίνησα τον αγώνα για το γήπεδο δεν ήμουν αιθεροβάμων. Γνώριζα πως και να το πετύχαινα "ευχαριστώ" δεν θα άκουγα. Επιβεβαιώθηκα. Αντίθετα έχω δεχτεί του κόσμου τις επιθέσεις σχετικά με την καθυστέρηση στο θέμα των Κινέζων- που παρεμπιπτόντως εγώ έφερα σε επαφή με την σημερινή διοίκηση- και με δήλωσή μου στην Επιτροπή γηπέδου που συγκροτήθηκε από τέσσερα μέλη της Ερασιτεχνικής και τέσσερα της ΠΑΕ αποσύρθηκα διακριτικά προκειμένου να αφήσω ανεπηρέαστα τα μέλη στις εργασίες τους. Στην μελέτη σκοπιμότητας ενεπλάκει το όνομα του κου Αδαμίδη γιατί ήταν ο μόνος που γνώριζε-καθώς είχε αποχωρήσει πρόσφατα- νούμερα και αναλύσεις. Θα συμμαχούσα ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανέγερση του γηπέδου στην Νεα Φιλαδέλεφεια. Το ότι τον νόμο για το γήπεδο τον ψήφισαν και βουλευτές οπαδοί του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού δεν βλέπω να το σχολιάζει κανένας. Το οτι τον έφερνα εγώ σε όλες!!!! τις συναντήσεις με τους Κινέζους είναι απόλυτο ψέμα. Η συνάντηση που αναλύθηκαν παρόντος και του κυρίου Δημητρέλου τα σχετικά με την συνεργασία ήταν μία και μόνη όταν ήδη είχε στρωθεί το χαλί για την συνεργασία.

Επί τη ευκαιρία, από όλα τα παραπάνω συνεπάγεται και μια απάντηση προς τους γλοιώδεις συκοφάντες. Ότι Κινέζοι υπάρχουν και συζητούν ανεξάρτητα από την όποια καθυστέρηση και την κατάληξη της συνεργασίας.
β) Η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του κυρίου Δημητρέλου και εμού-οι προσκείμενοί του γνωρίζουν πώς και πόσο συνεργαστήκαμε προκειμένου να τρέξουμε μαζί θέματα επίλυσης των φορολογικων εκκρεμοτήτων και της σφράγισης εισιτηρίων το προηγούμενο διάστημα- ήταν προιόν άτυχης "μετάφρασης" των λεχθέντων.
γ) Η παρουσία μου μέχρι σήμερα στο πλευρό του Θωμά Μαύρου και το ρίσκο που είχα αποδεχθεί σαν διευθύνων σύμβουλος και χωρις κανένα προσωπικό όφελος εκτεθειμένος μόνιμα σε οικονομικές και νομικές κυρώσεις που

Keywords
Τυχαία Θέματα