Οι «κουμπαριές» δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό

Ηθικό στοιχείο φέρεται πως χαρακτήρισε στον Γιάννη Αλαφούζο ο Γιώργος Καραγκούνης, τον ποδοσφαιριστή που του «έκλεβε» τον ιδρώτα του! Ο ίδιος ο Καραγκούνης, ωστόσο, αργότερα το διέψευσε!
Το 1994 έλεγε «όχι» στον Παναθηναϊκό, αφού ήταν αντι-παναθηναϊκός. Το 2013 η «πράσινη» ΠΑΕ φέρεται πως τον θέλει κοντά της. Αυτή τη φορά δεν έχει πρόβλημα να πει «ναι»...
Και η παράνοια στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε σε μετόχους της ΠΑΕ πως το Νίκο Νταμπίζα τον πρότεινε ο Γιώργος Καραγκούνης!

Ένας
εν ενεργεία δηλαδή ποδοσφαιριστής πρότεινε έναν παντελώς άπειρο τεχνικό (σύμβουλο, προς Θεού όχι διευθυντή, απαραίτητη η διευκρίνηση...) και η ΠΑΕ προχωρά στην πρόσληψή του, αψηφώντας την γενική κατακραυγή του κόσμου της ομάδας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης -φέρεται πως είπε ο Γιάννης Αλαφούζος- χαρακτήρισε ως ηθικό στοιχείο το Νίκο Νταμπίζα. Λογικό θα πει κανείς... κουμπάροι είναι!

Σε καμία όμως των περιπτώσεων δεν μπορεί να θεωρείται ηθικό το μέλος μίας ομάδας η οποία στηρίχθηκε στη διαφθορά επί σειρά ετών!

Μιλάμε για τον Ολυμπιακό που επί της πρώτης παράγκας κέρδιζε τίτλους εις βάρος του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενος το σύστημα που ήλεγχε το χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Αν κάποιος είναι ηθικός δεν επαναπαύεται! Δε σιωπά! Ή σηκώνεται να φύγει ή βγαίνει δημόσια και μιλάει για τα υπέρ του «εγκλήματα». Όταν θυσιάζει την αξιοπρέπειά του για να κερδίσει χρήματα, δόξα, τίτλους και μία καλή μεταγραφή, να μας συγχωρήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος (πρώτος απ' όλους) και ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Νίκος Νταμπίζας, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ηθικός.

Σημείωση: Ο Γιώργος Καραγκούνης με επίσημη ανακοίνωσή του διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα -σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου- ισχυρίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στη ΓΣ. (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση)
Keywords
Τυχαία Θέματα