Β' ΕΘΝΙΚΗ | Nήαρ Ηστ: "Τέλος καλό, όλα καλά"

Η Νήαρ Ηστ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Ομίλου του Νότου της Β΄Εθνικής και στις τάξεις της ομάδας της Καισαριανής επικρατεί ικανοποίηση για την φετινή της πορεία.



"Τελείωσε και η φετινή μπασκετική χρονιά για την ομάδα μας.

Μια χρονιά με το θετικό, ότι μέσα σε ένα τόσο δύσκολο εξωτερικό περιβάλλον όσο αφορά τα οικονομικά , να είναι ότι η ομάδα μας παρέμεινε στην κατηγορία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του φιλάθλους μας που κάθε Κυριακή έδιναν ρυθμό στο παιχνίδι, στους παίχτες μας που σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία κατάφεραν

και έκαναν αυτό που πρέπει και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικο τιμ με τον κύριο Καλαμαρά και Μαγουλά υπό την καθοδήγηση του πολυνίκη και έμπειρου προπονητή κύριου Καρνεση Τολη πετύχανε τον στόχο τους.

Τέλος καλό όλα καλά και τώρα από την πλευρά μας η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικο τιμ σχεδιάζουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά . Ξεκινώντας ήδη με τα ειδικά προγράμματα προπονήσεων σε παίχτες κάτω των 22 από όπου θα ξεχωρίσουν οι 4 που θα πλαισιώσουν την δωδεκάδα στην επόμενη περίοδο.

Αλλά και με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων από την γειτονία μας που θα αποτελέσουν στο μέλλον τον βασικό κορμό της ομάδας μας .Αυτά όλα σε συνδυασμό με την παραμονή κάποιων παιχτών από την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε και με την προσθήκη έμπειρων παιχτών . Έτσι πιστεύουμε στην επόμενη αγωνιστική να είμαστε πρωταγωνιστές και γιατί όχι να βάλουμε το πήχη λίγο ποιο ψηλά .

Τόσο ψηλά όσο αρμόζει το όνομα και η ιστορία της ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

Η διοίκηση θα είναι δίπλα στην ομάδα και σε αυτήν την περίοδο και θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΧΑΜΑΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.", αναφέρει η ανακοίνωση της Νήαρ Ηστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα