Οι ατιμώρητοι (part2): Πήρες τη βιταμινούλα σου αγαπούλα;

Οι αυπνίες του Μπουρούση, οι ντόπες του Χονδροκούκη, οι... φυσούνες του Θεοδωρίδη και τα κυνηγητά από το ΕΣΚΑΝ. Κοινή συνισταμένη; Τίτλοι για τον Ολυμπιακό, βουτηγμένοι στην αμαρτία!
Αυπνίες έφεραν στον Γιάννη Μπουρούση οι… βιταμίνες που του χορηγούσε ο πεθερός του Μάκης Ψωμιάδης. Μπορεί ο τότε καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού
να υπέφερε από πονοκεφάλους και έλλειψη ύπνου, όμως κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, λίγες μέρες μετά το «αμαρτωλό» τηλεφώνημα με τον «αγαπούλα» Ψωμιάδη.

Κερδισμένος όπως πάντα ο Ολυμπιακός, ζημιωμένος ως συνήθως ο Παναθηναϊκός. Ο Μπουρούσης ήταν μάλιστα ο MVP του τελικού Κυπέλλου του 2011.

Ούτε ο παίκτης τιμωρήθηκε, ούτε η ομάδα του.

Να θυμίσουμε πως οι αποκαλύψεις για τις… βιταμίνες του Γιάννη Μπουρούση «έσκασαν» με τον πλέον επίσημο τρόπο, έστω και από σπόντα, αφού οι διάλογοί του με τον τότε ιδιοκτήτη της Καβάλας καταγράφηκαν σε επίσημα κρατικά ντοκουμέντα, στις κασέτες της ΕΥΠ.

Λίγους μήνες αργότερα, ένας αθλητής στον οποίο πόνταρε πολλά η Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Δημήτρης Χονδροκούκης, άλτης ύψους του ΟΣΦΠ, αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του Λονδίνου γιατί πιάστηκε ντοπαρισμένος.

Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στίβου από τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή τον Χονδροκούκη.

Ο ΣΕΓΑΣ ΟΦΕΙΛΕ να αφαιρέσει πρωταθλήματα των Πειραιωτών, θέτοντας ηθικό ζήτημα, αφού οι αθλητές του ΟΣΦΠ που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει τίτλους και έχουν πιαστεί ντοπαρισμένοι δεν είναι ένας και δύο…

To GreenZone θυμάται όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού στον στίβο που έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών:

Φανή Χαλκιά (400 μ. - 400 εμπόδια - 4x400)Χρυσοπηγή Δεβετζή (τριπλούν, μήκος)Κατερίνα Θάνου (100 μ. - 200 μ. - 4x100)Κώστας Κεντέρης (200 μ. - 400 μ. - 4x100 - 4x400)Τάσος Γκούσης (100 μ. - 200 μ. - 400 μ. - 4x100 - 4x400)Χρήστος Πολυχρονίου (σφυροβολία)Αλεξάνδρα Τζιούτη (βάδην)Δημήτρης Χονδροκούκης (ύψος)
Θυμηθείτε πατώντας εδώ όλους τους αθλητές του ΟΣΦΠ που βοήθησαν την ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει το παγκόσμιο «πρωτάθλημα της ντόπας», αλλά και τα… κυνηγητά των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών από το ΕΣΚΑΝ τον Απρίλιο του 2008 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη!

Διαβάστε το πρώτο μέρος του αφιερώματος:
Οι ατιμώρητοι (Part1): Πάρε κόκκινη, δεν πειράζει
Keywords
Τυχαία Θέματα