Εχθρός του ο εαυτός του... (vid)

Η μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα χωρίζεται σε δύο… κατηγορίες. Προ και μετά… Καντού. Αναμφισβήτητα το εκτός έδρας παιχνίδι με την ιταλική ομάδα ήταν αυτό που σηματοδοτεί την αγωνιστική άνοδο και εξέλιξη του τριφυλλιού, το οποίο μέχρι τότε δεν έπειθε με την απόδοσή του.

Η αγωνιστική βελτίωση των "πρασίνων" συνοδεύτηκε (καθόλου τυχαίο) και με την "μεταμόρφωση" του Μάικ Μπράμος. Ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ εξελίχθηκε από έναν ποιοτικό ρολίστα σε… λύση

πρώτης γραμμής για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος τον είδε μέσα κάτι περισσότερο από ένα μήνα να μετατρέπεται σε βασικό αγωνιστικό "όπλο".

Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν ο πρώην παίκτης της Γκραν Κανάρια άφησε πίσω του το πενιχρό 17.6% στα σουτ τριών πόντων στα πρώτα επτά παιχνίδια της Ευρωλίγκα για να "γράψει" στη συνέχεια το εντυπωσιακό 51.5%, που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Top 16.

Ο Μάικ Μπράμος έχει επιδοθεί, άλλωστε, σε μία άτυπη "μάχη" με τον Στεφάν Λάσμε για το ποιος εκ των δύο αποτελεί την πιο επιτυχημένη μεταγραφή των "πρασίνων" τη φετινή χρονιά. Η προσπάθεια που καταβάλλει καθ όλη τη διάρκεια της φετινή σεζόν είναι πολύ μεγάλη για να καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του, ξεκινώντας από τα σουτ τριών πόντων.

Κάθε μέρα ο απόφοιτος του Miami (Oh) δουλεύει έξτρα αφού κάθεται στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος της προπόνησης κάνοντας τριακόσια (300) σουτ τριών πόντων, κάτι που έχει… αποτέλεσμα, όπως φαίνεται από την κατακόρυφη βελτίωση των ποσοστών ευστοχίας από τη γραμμή του τριπόντου.

Ο ίδιος δεν δείχνει να επαναπαύεται, αφού, όπως ανέφερε χθες μέσω του paobcblog, "ξέρω όμως πόσο γρήγορα μπορεί να βρεθείς να κάνεις βήματα πίσω, οπότε στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και να συνεχίσω να κάνω βήματα μπροστά σε διαφορετικούς τομείς".

Και αυτό μόνο ικανοποιημένους μπορεί να κάνεις τους ανθρώπους των "πρασίνων", οι οποίοι επένδυσαν πάνω του…

Keywords
Τυχαία Θέματα