Οι αντιφατικές κινήσεις του Βωβού για το γήπεδο

H αίτηση ανάκλησης της άδειας κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, που είχε καταθέσει ο Άρης Βωβός, θα εκδικαστεί στις αρχές Μαΐου. Οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό δεν έχουν ξεκινήσει, όμως η άδεια κατασκευής έχει διάρκεια
έως το 2013. Το 2009, ο Άρης Βωβός είχε καταθέσει αίτηση ανάκλησης της άδειας κατασκευής του γηπέδου και η υπόθεση έχει οριστεί σε δικάσιμο στις αρχές Μαΐου. Εφόσον την κερδίσει, τότε το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό δεν θα μπορέσει να ανεγερθεί, εκτός και αν το επιτρέψει εκείνος.

Κι εδώ έγκειται η αντίφαση: Ο Άρης Βωβός από τη μία αιτείται όπως ανακληθεί η άδεια του γηπέδου και από την άλλη ανακοινώνει πως θα προσφύγει κατά του Παναθηναϊκού αν δεν κατασκευαστεί το γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού. Συνεπώς, εάν κερδίσει τη δίκη, δε θα πραγματοποιηθεί η διπλή Ανάπλαση, το γήπεδο ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να κατασκευαστεί και ο ίδιος θα υποστεί μεγάλη ζημιά!
Τί εισπράττουμε από την κίνηση αυτή; Ότι στο ενδεχόμενο ανάκλησης της άδειας, ο Βωβός μπορεί να βρει το νομικό έρεισμα που αναζητεί, ώστε να επιρρίψει τις ευθύνες για την ακύρωση της διπλής Ανάπλασης στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει υψηλές αποζημιώσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα