Καραβίτης: Δεν γνωρίζω τίποτα για Μπεθάνη και ΑΕΚ

15:47 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν γνωρίζω τίποτα θα την υποτιθέμενη εμπλοκή του Μπεθάνη με την ΑΕΚ, σίγουρα όμως θα ήταν καλό για την ομάδα». Ο Πέτρος Καραβίτης μίλησε στον Sentra 103.3 και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε σχετικά με την εμπλοκή του συνεργάτη και φίλο του με την Ενωση.

«Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, εγώ είμαι απλά φίλος με τον Μπεθάνη,

σε ένα τραπέζι γνώρισα τον Νικολαϊδη και χάρηκα που τον γνώρισα, ενώ είδα και τον φίλο μου τον Μανωλά. Όλα αυτά που γράφονται περί ανθρώπου - κλειδί είναι στην φαντασία τους», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Ο κ. Μπεθάνης δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος, δεν είναι φίλαθλος. Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει ούτε με ενδιαφέρει. Αυτά είναι στην σφαίρα της φαντασίας, δεν έχω πει αυτά τα πράγματα που λέγονται. Εγινε η τρίχα - τριχιά».


Οσον αφορά στο εάν θα έκανε καλό η εμπλοκή του Γιάννη Μπεθάνη με την ΑΕΚ, κατέληξε: «Βεβαίως θα ήταν καλό εάν εμπλακεί, είναι υγιής επιχειρηματίας που είναι ξεκάθαρος στις προθέσεις του. Δεν γνωρίζω για θέμα γηπέδου, δεν μπήκε τέτοιο θέμα στην κουβέντα. Πιστεύω ότι εάν ασχοληθεί με κάτι θα το χει ζυγίσει τόσο πολύ που θα κάνει τις σωστές κινήσεις».Σε ερώτηση, πάντως, εάν είναι οικονομικά δυνατός: «Είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι η εμπλοκή του είναι στο δάνειο. Αν υπάρχει ή δεν υπάρχει Αραβας δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Εχουμε ακούσει τόσα πολλά με πρίγκιπες όλον αυτόν τον καιρό... », είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα