Ο Ναστραντίν Χότζας στον… Εξάστερο

Τουρκικά παραμύθια χωρίς καμία βάση για το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού
Ο Ναστραντίν Χότζας ήταν ένας δημοφιλής κεντρικός ήρωας μύθων, παροιμιών, ανεκδότων που κυκλοφορούσαν ευρύτατα σε όλες τις κοινωνικές τάξεις της Μέσης Ανατολής, πάντα ετοιμόλογος, ενίοτε και με αισχρολογίες. Μια από τις ιστορίες του Χότζα θα μπορούσε να είναι αυτή του δημοσιεύματος της τουρκικής ιστοσελίδας basketdergisi.com, σύμφωνα με το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού διαλύεται. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς!
Σύμφωνα με το τουρκικό
παραμύθι, η οικονομική κρίση αναγκάζει το Τριφύλλι να ρίξει τον ετήσιο προϋπολογισμό του στο μισό (από 22 εκατ. ευρώ στα 11 εκατ. ευρώ) προκειμένου να μείνουν οι Διαμαντίδης και Περπέρογλου και να γίνει προσπάθεια για τους Καϊμακόγλου και Βουγιούκα.
Το αποκορύφωμα της ιστορίας του… Ναστραντίν Χότζα αφορά το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον οποίο αναφέρει ότι «γίνεται προσπάθεια να πειστεί να συνεχίσει με μειωμένο συμβόλαιο, αλλά πιθανότατα θα δώσει αρνητική απάντηση. Έχει σημαντικές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως η Φενέρ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας», ενώ εντύπωση προκαλεί και η πληροφόρηση για το διοικητικό μέλλον της ΚΑΕ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο Γιαννακόπουλος θα δώσει την διοίκησή της ομάδας στον γιο του και ο Παναθηναϊκός θα βαδίσει σε έναν δρόμο με χαμηλό προϋπολογισμό», κάτι το οποίο δεν συνάδει ούτε με την ιστορία, ούτε με το προφίλ της οικογένειας Γιαννακόπουλου.
Να αποχωρήσει η οικογένεια θα μπορούσε να είναι πιθανό. Να παραμείνει, να γίνει η αλλαγή σκυτάλης και από τον Παύλο Γιαννακόπουλο να αναλάβει την ΚΑΕ ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τόσο θεαματικές περικοπές δεν έχει καμία απολύτως λογική καθώς θα είναι αυτοκαταστροφικό για το προφίλ του διαδόχου στην ιδιοκτησία της ομάδας!
Ισα – ίσα που το πιο λογικό θα ήταν να συμβεί ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να «προικιστεί» η αλλαγή σκυτάλης ώστε να φανεί όσο το δυνατόν πιο ομαλή!
Το βέβαιο είναι, ότι ένα τέτοιο δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας με αμφιβόλου προέλευσης πληροφόρηση, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πριν από τους δύο τελικούς που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Ελλάδας, μόνο κακό κάνουν στον Εξάστερο!
Keywords
Τυχαία Θέματα