Η επόμενη ημέρα της αδειοδότησης

Πολύ κοντά στην αδειοδότηση της ΕΠΟ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ας δούμε ποιο πρέπει είναι το μέλλον της ομάδας, αν τα καταφέρει, βάσει των δηλώσεων του Γιάννη Αλαφούζου και των υπόλοιπων μελών του Σωματείου...

Αύριο (Τετάρτη, 30/5) ο Παναθηναϊκός θα ξέρει αν θα πάρει την αδειοδότηση της ΕΠΟ
ή όχι. Αν θα «σωθεί», όπως τονίζει η πλειονότητα των media, ή όχι.

Είναι η συνηθισμένη τακτική των ΜΜΕ, στα θέματα του Παναθηναϊκού, να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο όσον αφορά στους στόχους του συλλόγου. Συγχρονισμένα, όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, σηκώνουν το δάχτυλο, δείχνουν έναν στόχο – δέντρο, κρύβουν το δάσος, και πανηγυρίζουν με μία φωνή όταν αυτός επιτευχθεί.

Τα πιο πρόσφατα παραδείγματα;

* Ναι!!! Έφτασε το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαουντ. Πανηγύρια όλοι μαζί. Κανένα μέσο δεν το ενδιέφερε η αλήθεια, δηλαδή ότι όλη η ιστορία ήταν ένα σκηνοθετημένο παραμύθι.

* Ναι!!! Υπογράφηκε το MoU ανάμεσα σε πρίγκιπα και Τζίγγερ! Αλλάζει σελίδα ο Παναθηναϊκός… Τα λόγια περιττά. Για δεκάδες ημέρες η καθημερινότητα του Τριφυλλιού περιστοιχιζόταν από το αν θα υπογραφεί το περίφημο MoU ή όχι. Άλλαξε κάτι τελικά;

* Ναι!!! Άλλαξε σελίδα ο Παναθηναϊκός. Υπογράφηκε το MoU ανάμεσα σε Τζίγγερ και Αλαφούζο. «Η μεταβίβαση ολοκληρώθηκε» είπε ο Δημήτρης Γόντικας εκστασιασμένος. Πάμε παλαμάκια όλοι μαζί.

Έτσι γίνεται και με την αδειοδότηση της ΕΠΟ. Αύριο λογικά ο Παναθηναϊκός, εκτός απροόπτου… σώζεται.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως με ενέργειες του Σωματείου του Γιάννη Αλαφούζου οι «πράσινοι» θα τα καταφέρουν έστω και στο παρά πέντε. Ας δούμε τι σημαίνει, λοιπόν, αυτό και τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

* Άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

* Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που συνεπάγεται πως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου.

* Πρέπει ταυτόχρονα να μαζευτούν άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τέλος Ιουνίου.

* Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να βρει τους τρόπους για να ΠΕΙΣΕΙ τους 40.000 φίλους του Παναθηναϊκού να βάλουν 2.500 ευρώ έκαστος, όπως έδειξε η έρευνα που πραγματοποίησε ότι μπορούν να κάνουν.

* Αν τα καταφέρει, τότε ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο. Οι «τσεπάτοι» φίλοι του Τριφυλλιού, μαζί με όσους θα συνεισφέρουν μικρότερα ποσά, θα κάνουν τους «πράσινους» ομάδα με μπάτζετ μεγάλου ευρωπαϊκού κλαμπ.

* Παράλληλα, εξυπακούεται πως περιμένουμε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο από οπαδούς και Παναθηναϊκή υγεία. Αφού κάθε μέλος του Σωματείου δικαιούται και διαρκείας, φανταζόμαστε από τώρα ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο που θα θυμίζει τη διετία της πολυμετοχικότητας, του Σισέ, του Ζιλμπέρτο, του Νίνη.

* Εφόσον θα υπάρχει τόσο μεγάλη ρευστότητα, η ΠΑΕ θα αποπληρώσει αμέσως κάθε δάνειο που θα χρωστάει στην τράπεζα της οποίας μεγαλομέτοχος είναι ο Τζίγγερ.

* Θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές. Mέχρι να βο
Keywords
Τυχαία Θέματα