Taktopoihsh twn ofeilwn

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα προ της αδειοδότησης, καθώς αφού οι "Πράσινοι" προχώρησαν στην τακτοποίηση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 απέναντι σε παίκτες και ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συμμετάσχει του χρόνου στα κύπελλα Ευρώπης (προκριματικά Champions League), καθώς αναμένεται να λάβει την απαραίτητη αδειοδότηση. Με τα 4,2 εκατομμύρια
ευρώ, ο Παναθηναϊκός τακτοποίησε τα χρέη του μέχρι τις 31/12/2011 και ταυτόχρονα μπήκε στη διαδικασία διακανονισμού των οφειλομένων προς τους τωρινούς παίκτες της ομάδας για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Το μοναδικό στοιχείο που εκκρεμεί είναι η κατάθεση όλων αυτών των εγγράφων στο φάκελο που θα δοθεί στην ΕΠΟ, μαζί με ένα πλάνο για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Ετσι, υπάρχει αισιοδοξία πως η έφεση θα γίνει δεκτή και ο Παναθηναϊκός θα πάρει την αδειοδότηση.

Στις 30 Ιουνίου είναι ο νέος έλεγχος της UEFA και για να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος θα πρέπει οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να έχουν τακτοποιήσει ένα μέρος των χρεών για το πρώτο εξάμηνο του 2012 που υπολογίζετια περίπου στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να καλέσει ξανά σε απολογία τον Παναθηναϊκό για τις οφειλές που υπάρχουν μέσα στο 2012. Για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός ξεκινά άμεσα τους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της UEFA και να αποφύγει οποιαδήποτε μελλοντική τιμωρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα