Νέο συμβόλαιο στον Καπίνο

Για τέσσερα ακόμα χρόνια θέλει το Τριφύλλι να κρατήσει τον Στέφανο Καπίνο στις τάξεις του, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές...

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Παιανία είναι ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την περσινή χρονιά και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του εδραιώθηκε στη συνείδηση των οπαδών του Τριφυλλιού και
παράλληλα τράβηξε τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον νεαρό τερματοφύλακα, η οποία τον έχει παρακολουθήσει πολλάκις, αλλά και της Φούλαμ που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για αγορά του παίχτη, που απορρίφθηκε από την Π.Α.Ε., αλλά και από τον ίδιο τον Καπίνο.

Για να μην επαναληφθούν φαινόμενα απώλειας ποδοσφαιριστών της Παιανίας με μηδενικό κέρδος για την ομάδα, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προτείνει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Καπίνο, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Με την κίνησή τους αυτή θέλουν να δέσουν τον παίχτη στο Τριφύλλι, αλλά και να του δείξουν έμπρακτα ότι τον πιστεύουν και θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει τον μελλοντικό βασικό τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον νεαρό πορτιέρο στα 3 εκατομμύρια ευρώ και άνω και δεν πρόκειται να κάνει έκπτωση στις απαιτήσεις του. Ταυτόχρονα, η δοιήκηση είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Καπίνο και του ζήτησαν να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.

Η πλευρά του παίκτη δεσμεύτηκε να απαντήσει μετά το ματς με τη Μάδεργουελ σε νέο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί, όπου θα τεθούν όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου και η αμοιβή του Καπίνο, η οποία ανέρχεται αυτή τη στιγμή στις 50.000 ευρώ. Θεωρείται δεδομένο ότι για να δελεάσει την πλευρά του παίχτη και να τον έχει στις τάξεις του μέχρι το 2016, ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει γενναιόδωρη αύξηση των αποδοχών του κι έτσι θα ικανοποιήσει κι έμπρακτα ένα παιδί που έχει βγει απ΄τα σπλάχνα του και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας αυτή τη στιγμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα