Ξεκαθαρίζουν οι σχέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Ερασιτέχνη

09:32 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν οι οικονομικές σχέσεις που θα έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη με τον Ερασιτέχνη έπειτα από την π΄ροταση που κατατέθηκε από πλευρά του ομογενή επιχειρηματία.
Πιο συγκεκριμένα σε χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των δυο πλευρών, η πρόταση του Σαββίδη ήταν να δίνεται στον Ερασιτέχνη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένα ποσό ύψους 500.000 ευρώ τον χρόνο ως αποζημίωση για τα ποσοστά από τα εισιτήρια
και τις χρήσεις του γηπέδου της Τούμπας.
Η πλευρά του Ερασιτέχνη απάντησε πως με μόνο 500.000 ευρώ το χρόνο όλα τα τμήματα θα καταστραφούν και επεσήμανε στην πλευρά του Σαββίδη πως ο Α.Σ. έπαιρνε 750.000 ευρώ και εκμεταλλεύονταν τα κυλικεία, τα σούπερ μάρκετ που υπήρχαν κοντά στο γήπεδο, τις πινακίδες αλλά και το ενοίκιο από τις μπουτίκ.
Παρών στην συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας ο οποίος ζήτησε από τις δυο πλευρές να κάνουν ένα βήμα πίσω. Μάλιστα, μετά την συνάντηση ο Βρύζας είπε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή πως ο Σαββίδης προτίθεται να δώσει 600.000 ευρώ το χρόνο συν την χρήση του σούπερ μάρκετ.
Σε έκτακτη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη που ακολούθησε αποφασίστηκε ο Ερασιτέχνης να μην αλλάξει στάση. Από την άλλη μεριά ο Ιβάν Σαββίδης πιέζει για άμεση απάντηση καθώς, όπως υποστηρίζει, μέχρι την Παρασκευή πρέπει να εκταμιευτούν τα πρώτα 4.5 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς από την Δευτέρα οι τράπεζες στην Κύπρο θα είναι κλειστές.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα