Αμοιβαίες εξηγήσεις Αλαφούζου - Καραγκούνη

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο στη Βουλιαγμένη, όπου δόθηκαν οι δέουσες εξηγήσεις. Πάντα ανοιχτή η πόρτα του Παναθηναϊκού για τον παίχτη...

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για το διαζύγιο της ομάδας με τον Γιώργο Καραγκούνη, αλλά σε όλες τις τοποθετήσεις του χαρακτήριζε ως «σημαία» τον διεθνή μέσο, φανερώνοντας την εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπό του.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη
είχε αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως ήταν απογοητευμένος από τη στάση που κράτησε η ΠΑΕ απέναντί του, καθώς ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Ο Mr. ΣΚΑΪ και πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πήρε την πρωτοβουλία να συναντήσει τον Καραγκούνη στη Βουλιαγμένη, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δοθούν οι απαραίτητες αμοιβαίες εξηγήσεις από τις δύο πλευρές. Τέθηκαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί θεωρείται λήξασα πλέον. Ο Αλαφούζος δήλωσε στον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού πως η πόρτα της Παιανίας θα είναι πάντοτε ανοιχτή γι΄αυτόν, με τη δυνατότητα να αναλάβει κάποιο πόστο μετά το τέλος της καριέρας του, αφού, όπως αναμένεται, ο Καραγκούνης θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Η συνάντηση αυτή έλιωσε τον πάγο μεταξύ των δύο πλευρών και προλείανε το έδαφος για μελλοντική συνεργασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα