Με τον κόσμο για τη νίκη

Κρίσιμο παιχνίδι για την «επιβίωσή» του δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ο.Α.Κ.Α. (21:45) με την ΚΑΕ να κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Τριφυλλιού να γεμίσει το κλειστό και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη...
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (15/11, 21.45, ΕΤ1) τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, στον
πρώτο από τους δύο τελικούς που ακολουθούν (ο δεύτερος με την Καντού στην Ιταλία) και θα κρίνουν τη συνέχεια η μη του Τριφυλλιού στην Ευρωλίγκα.

Μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Χίμκι τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι «πράσινοι» και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης που θα τους βάλει ξανά γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στο top-16.

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει μόλις μία ήττα φέτος στη φάση των ομίλων, από τη Χίμκι στη Μόσχα και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έχει το σοβαρό πρόβλημα του Κώστα Τσαρταρή, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες δύο ημέρες. Έτσι, είναι πιθανό να δούμε ένα παράδοξο, τον Χίλτον Άρμστρονγκ που, ουσιαστικά, έχει αποχαιρετήσει, να βρίσκεται στη 12άδα του αγώνα.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πάντως, δηλώνουν πανέτοιμοι για τη σημερινή πρόκληση και περιμένουν τους οπαδούς του Τριφυλλιού να τους ωθήσουν στη νίκη, που θα αλλάξει άρδην την ψυχολογία στην ομάδα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα