Κληρώνει αντίπαλο για το Champions League

Την Παρασκευή στις 13:00 διεξάγεται η κλήρωση του 3ου προκριματικού του Champions League. Ο Παναθηναϊκός θα μάθει ποια από τις Μπριζ, Βασλούι, Φέγενοορντ ή Μάδεργουελ θα αντιμετωπίσει.

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League διεξάγεται σήμερα, Παρασκευή
20//7, στις 13:00, στη Νιόν της Ελβετίας. Το Τριφύλλι θα εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Πέτσος.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών (στους μη πρωταθλητές), μαζί με τις Ντιναμό Κιέβου, Κοπεγχάγη και Φενέρμπαχτσέ και θα μάθει ποια από τις Μπριζ, Βασλούι, Φέγενοορντ ή Μάδεργουελ θα αντιμετωπίσει (τα ματς 31/07 ή 01/08 και 07/08 ή 08/08).

Αν περάσει το Τριφύλλι στα πλέι-οφ (4ος γύρος) θα είναι πάλι στους ισχυρούς, μαζί με τις Μπράγκα, Ντιναμό Κιέβου, Κοπεγχάγη και Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ οι αδύναμοι και πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι Φενέρμπαχτσε, Ουντινέζε, Λιλ, Μάλαγα και Γκλάντμπαχ.

Το παραπάνω ισχύει πλήρως φυσικά μόνο αν περάσουν Ντινάμο Κιέβου, Κοπεγχάγη και Φενέρμπαχτσε. Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς, ενώ Μάλαγα και Γκλάντμπαχ στους ανίσχυρους.
Τα γκρουπ δυναμικότητας :

Εικοσιδύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, ενώ οι υπόλοιπες στα προκριματικά "παλεύουν" για τις εναπομείνασες 10 θέσεις (5 πρωταθλητές και 5 μη πρωταθλητές).

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν αναφέρονται οι 22 ομάδες που είναι ήδη στους ομίλους και οι 10 που είναι πιο ψηλά στην λίστα της UEFA, με αστεράκι (*), ενώ παρακάτω υπάρχει και αναφορά σε αυτές που ακολουθούν.
Τα γκρουπ δυναμικότητας, όπως έχουν διαμορφωθεί, είναι τα κάτωθι:

1ο group
Τσέλσι
Μπαρτσελόνα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπάγερν
Ρεάλ
Άρσεναλ
Πόρτο
Μίλαν

2o group
Βαλένθια
Μπενφίκα
Σαχτιόρ Ντόνετσκ
Ζενίτ
Σάλκε
Μάντσεστερ Σίτι
Μπράγκα*
Ντινάμο Κιέβου*

3ο group
Ολυμπιακός
Άγιαξ
Βασιλεία*
Παναθηναϊκός*
Άντερλεχτ*
Γιουβέντους
Κοπεγχάγη*
Σπαρτάκ Μόσχας*

4ο group
Παρί Σεν-Ζερμέν
Φενέρμπαχτσε*
Ουντινέζε*
Λιλ*
Γαλατάσαράι
Ντόρτμουντ
Μονπελιέ
Νόρτζελαντ

Ακολουθούν στην λίστα κατά σειρά Μπριζ, Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ, Ζάλτσμπουργκ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Κλουζ, Μάλαγα, Γκλάντμπαχ, Ζίλινα, Παρτίζαν, Βασλούι, Χέλσινγκμποργκ, Φέγενοορντ κτλ...
Keywords
Τυχαία Θέματα