Κατέληξε σε Καστιγιόν

O Παναθηναϊκός προχωρά την περίπτωση του Τζόφρεϊ Καστιγιόν, με τον Αναστασίου να τον θεωρεί ιδανικό για να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση. Απομακρύνεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την απόσπαση του «ναι» από τον Μάρκους Μπεργκ, θέλει να κλείσει τον Τζόφρεϊ Καστιγιόν, κρίνοντας πως είναι η ιδανική επιλογή για να πλαισιώσει τον διεθνή Σουηδό στη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού.

Ο
προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άγιαξ, στον οποίο ανήκει ο παίχτης. Ο 22χρονος φορ βλέπει θετικά την προοπτική μετακίνησης του στο Τριφύλλι, ενώ γνωρίζει τον Αναστασίου από το πέρασμα του στον Άγιαξ, αλλά και την περίοδο που εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του «Αίαντα». Για την ώρα υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία όμως δεν είναι ικανή να μπλοκάρει τη μεταγραφή.

Ο Καστιγιόν γεννήθηκε στις 25 Μαίου του 1991 στο Άμστερνταμ, έχοντας καταγωγή από το Σουρινάμ. Στην ηλικία των 14 ετών γράφτηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2010, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Αίαντα». Ο 22χρονος, ύψους 1,93 στράικερ του Άγιαξ, αγωνιζόταν την περίοδο 2011-12 στην Βάαλβαϊκ ως δανεικός από τον «Αίαντα», σημειώνοντας 6 γκολ, όπως και την τελευταία σαιζόν που είχε δοθεί δανεικός στην Χέρακλες, με τρία γκολ σε 30 ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε (17 βασικός) κι ένα γκολ στο Κύπελλο.

Ο νεαρός επιθετικός έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές των Ολλανδών, έχοντας πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις με την U 18 (σημειώνοντας ένα τέρμα) και έξι εμφανίσεις με την U 19, με την οποία μετράει και δύο γκολ.

Ο Καστιγιόν, όταν αποκτήθηκε από τον «Αίαντα», θεωρείτο ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα το 2010, όταν ο Αναστασίου ήταν βοηθός προπονητή του Τζέρι Φινκ, αλλά δεν είχε το ξεπέταγμα που περίμεναν όλοι απ΄αυτόν.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού η πρόταση που του έγινε είναι χαμηλή, ενώ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», παρά τις καλές εμφανίσεις και τα σημαντικά γκολ που σημείωσε τη βραχεία περίοδο που αγωνίστηκε στο Τριφύλλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα