Σε αδιέξοδο οι πολίστες

Με ανακοίνωσή τους οι πολίστες του Παναθηναϊκού κάνουν έκκληση στον Ερασιτέχνη να βρεθεί επιτέλους μια λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που έχουν περιέλθει, καθώς και να βρεθεί λύση για να μην αποδεκατιστεί η ομάδα...
Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε όλη τη χρονιά οικονομικά
προβλήματα, με τους πολίστες να αναγκάζονται σε αποχή στα μέσα της σαιζόν. Λίγους μήνες πριν επήλθε συμφωνία με τη διοίκηση, αλλά τα προβλήματα παραμένουν, αφού οι πολίστες είναι απλήρωτοι.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις 22 Απριλίου, πήραν τα δεδουλευμένα τους για το μήνα Μάρτιο, όμως, από τότε μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμιά άλλη πληρωμή. Οι πολίστες έχουν λάβει όλη τη χρονιά μόνον τρεις μισθούς, με τον Ερασιτέχνη να τους χρωστά τους υπόλοιπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έχει χωριστεί σε δύο γκρουπ, σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή της ομάδας, με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μακρόπουλο να έχει αναλάβει το ένα και τον Νίκο Πλυτά το άλλο.

Μέχρι στιγμής, στον Ερασιτέχνη και τον Αχιλλέα Μακρόπουλο αναλογούν 40.000 ευρώ, τα οποία και θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι και το τέλος Αυγούστου, όπως είχε συμφωνηθεί.

Η ανακοίνωση των πολιστών του Παναθηναϊκού:

«Μετά από συνεχείς προσπάθειες επικοινωνίας με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, οι παίκτες δηλώνουν τα παρακάτω: Παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, έχουμε λάβει μόνο τρεις μισθούς και παραμένουμε απλήρωτοι για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Τηρουμένων των συνθηκών και της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε, ζητούμε την υπεύθυνη ενημέρωσή μας για την περάτωση των οφειλομένων και ελπίζουμε οι δεσμεύσεις του προέδρου κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου να μετουσιωθούν σε πράξεις.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και φαντάζει αδιέξοδη, όσο δεν υπάρχει κάποιος να μας προτείνει μια λύση. Καλούμε όλους τους φίλους του Ερασιτέχνη να μας βοηθήσουν, ώστε να μην αποδεκατιστεί η ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα