«Η επόμενη μέρα δίνει όραμα»

09:30 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό Κοτσάτου - Αλεξίου, Σπύρος Παπαϊωάννου μιλάει για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές και το "αύριο" στην ΑΕΚ.

Ο Σπύρος Παπαϊωάννου προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βοήθησε και στην ομάδα μπάσκετ. Ο ίδιος μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» θέλησε να ευχαριστήσει τους

δυο επικεφαλής, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και φίλους Αλέξη Αλεξίου και Κωνσταντίνο Κοτσάτο που μετά το μπάσκετ και την ενασχόληση μου με τα κοινά της «Μάνας» ΑΕΚ με εμπιστεύτηκαν και με συμπεριέλαβαν στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της επόμενης ημέρας που δίνει όραμα στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και των προσδοκιών όλων των Ενωσιτών». Σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στο μπάσκετ ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε: «Στο μπάσκετ και βέβαια θα παραμείνω αν με θέλουν οι κ. Αλεξίου και Κοτσάτος. Όσον αφορά τους ρόλους στην Ερασιτεχνική θα τους συζητήσουμε μετά τις εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα