Η Σούπερ… Ντιβισιόν του Κώστα Νικολακόπουλου

Ο άλλοτε... μαρτυριάρης Κώστας Νικολακόπουλος αδυνατεί να καταλάβει πως η ομάδα για την οποία προπαγανδίζει έδιωξε τους φιλάθλους από τα γήπεδα...
Αν κάτι πονάει τους «γκεμπελίσκους» του Πειραιά (πλην της ανάδειξης των σκανδάλων της ομάδας τους) είναι η υποβάθμιση του ελληνικού πρωταθλήματος. Η υποβάθμιση για την οποία ο Ολυμπιακός είναι ο υπ' αριθμόν ένα υπεύθυνος.

Τους «γκεμπελίσκους» του Πειραιά
τους ενοχλεί το γεγονός πως το πρωτάθλημα που κατ’ επανάληψη κατακτάνε οι ερθρόλευκοι με «παράγκες» και θυγατρικές ομάδες είναι πιο υποβαθμισμένο και από το αντίστοιχο αφρικανικών χωριών.

Ο αρχηγός των «γκεμπελίσκων» του Πειραιά, ο Κώστας Νικολακόπουλος, δημοσίευσε ένα άρθρο μνημείο στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, μέσα από το οποίο προσπαθεί να πείσει πόσο όμορφο και ενδιαφέρον είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θεωρεί ο βασιλιάς της «ερυθρόλευκης» προπαγάνδας και των ψεμάτων πως ο φίλαθλος κόσμος βάλει κατά του πρωταθλήματος μας, επειδή έχει ξεφύγει στη διαφορά ο Ολυμπιακός από τους ανταγωνιστές του.

Ξεχνάει πως σύσσωμη η φίλαθλη κοινότητα έχει αηδιάσει, όχι από τη βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά από χίλιους δύο άλλους παράγοντες (που διαμόρφωσαν και σταθερά διαμορφώνουν αυτή τη διαφορά).

Έχει αηδιάσουν όσοι αγαπούν τον αθλητισμό από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Από τους διαλόγους παραγόντων για διαιτητές και φερόμενα ως στημένα ματς, για τα οποία κανείς δεν τιμωρήθηκε. Ορισμένοι ούτε καν απολογήθηκαν σε εισαγγελέα. Έχει αηδιάσει που όλες σχεδόν οι ομάδες του πρωταθλήματος θεωρούν χαμένο το ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό πριν καν αυτό ξεκινήσει. Είτε εξαιτίας της διαιτησίας, από την οποία ο ΟΣΦΠ είναι ο μόνιμα ευνοημένος, είτε γιατί –για λόγους που όλοι φαντάζονται, αλλά λίγοι παραδέχονται (διαβάστε εδώ περισσότερα)- κατεβαίνουν στα ματς με τους Πειραιώτες αδιάφοροι.

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να θεωρεί κάποιος φίλαθλος το πρωτάθλημα της χώρας τριτοκοσμικό. Βρισκόμαστε στη Λίγκα που παίκτες προπηλακίζουν διαιτητές με αισχρόλογα και δεν καλούνται καν να απολογηθούν, στη διοργάνωση που ποδοσφαιριστές παίρνουν κόκκινες κάρτες και αγωνίζονται κανονικά –έτσι επειδή μπορούν- στο επόμενο παιχνίδι, στο πρωτάθλημα που το διοικεί η Μαφία, που φούρνοι γκρεμίζονται και που οι διαιτητικοί πίνακες φέρεται πως είναι στημένοι.

Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο αγαπημένο του άθλημα. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Η ιστοσελίδα Panathinaikos-press.com αναφέρει χαρακτηριστικά σε κείμενο της (διαβάστε το εδώ) πως ο μέσος όρων εισιτηρίων στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι 4.653 ανά αγώνα. Μέχρι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν αντιληφθεί πώς παίζεται το παιχνίδι και απαξιούν να πατήσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (μέσος όρος εισιτηρίων ανά αγώνα 16.833).

Αν όλα αυτά δεν τα βλέπει ο Κώστας Νικολακόπουλος, ας διαβάσει τι έγραφε ο ίδιος κατά καιρούς, όταν παραδεχόταν πως ο Ολυμπιακός «σπρωχνόταν» από την «παράγκα του Θωμά» (διαβάστε εδώ περισσότερα), όταν άθελά του μαρτυρούσε το σκάνδαλο με τη συμμετοχή του Κοντρέρας στο παιχνίδι με τη Βέροια (διαβάστε εδώ περισσότερα) ή όταν αναφερόταν γεμάτος ολυμπιακή ηδονή για τα διαιτητικά και όχι μόνο σκάνδαλα των Παπουτσέλη, της Ριζούπολης και του Καλόπουλου (διαβάστε εδώ περισσότερα). Μέσα από τα δικά του κείμενα είναι πολύ εύκολο να αντιληφθεί το πώς η Σούπερ Λίγκα έχει καταντήσει ένα από τα χειρότερα παγκοσμίως πρωταθλήματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα