Kαζιγιάμα: «Ενθουσιασμένος που πάω στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα κατά την αναχώρησή του από το Τόκιο, μίλησε σε ιαπωνικά Μέσα για την πρόκληση του Παναθηναϊκού και τους στόχους του με την πράσινη φανέλα...

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα από το αεροδρόμιο «Ναρίτα» και λίγο προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε σε ιαπωνικά Μέσα για την προοπτική της Ευρώπης και του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά ο ιάπωνας μέσος
ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό γιατί θεωρώ πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι υψηλό και ήταν πρόκληση για μένα. Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία μου, πιστεύω πως είναι η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό».

Να σημειωθεί πως στον ιαπωνικό Τύπο σημειώνεται πως ο Καζιγιάμα έρχεται στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις άμεσα με τον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από την πλευρά των «πρασίνων», παρότι δεν έχει λυθεί το ζήτημα με τις θέσεις των ξένων στο ρόστερ και παρά τις πιέσεις στον Μπρούνο Φορναρόλι να βρει ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα