Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι του Παναθηναϊκού και οι «παραμυθάδες»

Το πριγκιπικό Μεσολόγγι είναι έτοιμο να πέσει και όσοι έπαιζαν για 15 μήνες με το όνομα του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να λογοδοτήσουν!
Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει...
Παγωμένος ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ηρωική έξοδο ετοιμάζει η πριγκιπική φρουρά αφήνοντας τον ιστορικό Σύλλογο στα χρέη και την καταστροφή. Ένα μακρινό όνειρο φαντάζει πλέον η εκτόξευση του Τριφυλλιού
με τα πετροδόλαρα.

Ανδρέας Μιαούλης ντύθηκε ο Βλάσης Τσάκας και προετοιμάζει το έδαφος. Το σπαθί του Κίτσου Τζαβέλλα κρατάει ο πρίγκιψ Φεϊζάλ. Μαζί τους και η ηρωική Μεσολογγίτισσα Κασσιανή. Ως νέοι Ιάκωβοι Μάγιερ οι σύγχρονοι αθλητικογράφοι οργανώνουν την επανάσταση και την ηρωική έξοδο.

Η ήττα έχει προδιαγραφεί, το πριγκιπικό Μεσολόγγι του Παναθηναϊκού είναι έτοιμο να πέσει και το μόνο που μένει είναι να γραφτεί ο επίλογος.

Η νέα δικαιολογία ονομάζεται... οικονομικός έλεγχος. Μία τα στοιχεία δεν είναι επαρκή, μία δεν φτάνει ο χρόνος. Το μόνο που τελικά κατάφεραν είναι να μην πείθουν ούτε τον εαυτό τους και να τους χλευάζουν μέχρι και οι φανατικοί τους υποστηρικτές!

Τα περισσότερα στοιχεία είναι δημοσιευμένα στο ενημερωτικό δελτίο της προηγούμενης ΑΜΚ, ενώ χρονικά να υπενθυμίσουμε πως όταν ο Αναστάσης Μπερέτας έκανε έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ (και όχι μόνο για μία χρονιά) για λογαριασμό του προηγούμενου φιντανιού του Τσάκα, του Σουλτάν Αλ Σαούντ, τα κατάφερε μια χαρά σε δύο εβδομάδες. Εκτός και αν τότε είχε συμβεί κάτι... περίεργο. Αν είναι έτσι, να μας το πουν, να το μάθουμε!

Τα ψέματα κάποια στιγμή τελειώνουν και η ώρα για να λάμψει η αλήθεια έφτασε. Η πριγκιπική φρουρά μπορεί να προετοιμάζεται για να αποχωρήσει με τιμές ηρώων, όμως αν αποδειχτεί «φούσκα» όλο το παραμύθι κάποιοι θα χρειαστεί να λογοδοτήσουν.

Όσοι έπαιξαν με το όνομα του Παναθηναϊκού, είτε βρίσκονται εντός Συλλόγου είτε εκτός, όσοι συντηρούσαν μέσα από τον αθλητικό (και μη) Τύπο για 15 μήνες το «σόου» να προετοιμαστούν γιατί άλλοι θα χρειαστεί να απολογηθούν ίσως και ενώπιον της δικαιοσύνης, και άλλοι θα στιγματιστούν αιώνια ως «παραμυθάδες»
Keywords
Τυχαία Θέματα