Η απάντηση του Μιχάλη Κίτσιου

«Κενή» απάντηση του Μιχάλη Κίτσιου, ο οποίος υποστηρίζει πως κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν την... «Αίγλη» που είχε η προεδρία του!
Ο Μιχάλης Κίτσιος με επιστολή του προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς όμως ουσιαστική απάντηση, και υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εναντίον του αποτελούν «άλλοθι για μερικούς».

Κάνει μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία του στον Σύλλογο, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει το πώς μπήκε στον Παναθηναϊκό, την περίοδο που «αποβλήθηκαν» ιστορικοί ηγέτες, όπως οι Απόστολος Νικολαΐδης, Λουκάς Πανουργιάς, Αντώνης Μαντεβελάκης.

(Μεγαλύτερο
ενδιαφέρον πάντως θα είχε να τοποθετηθεί πάνω στην τελευταία περίοδο της προεδρίας του σχετικά με το νομοσχέδιο Μπιρμπίλη και να μάθουμε αν πιστεύει τελικά πως αυτό ήταν προς όφελος του Παναθηναϊκού ή όχι...).

Αναλυτικά η επιστολή του Μιχάλη Κίτσιου:

«Προς όλους τους Παναθηναϊκούς.

Με λένε Μιχάλη Κίτσιο είμαι ο Πρόεδρος που οδήγησε τον ΠΑΟ σε λεωφόρους δόξης και θριάμβους ανεπανάληπτους και έκανα τους Παναθηναϊκούς υπερήφανους.

Το 2009 ζητήθηκε να μπω Πρόεδρος για να αποφύγει ο ΠΑΟ τη προσφυγή στο Πρωτοδικείο. Για μία φορά ακόμη στις επάλξεις για τον Σύλλογο που Λατρεύω. Παρέμεινα 14 μήνες Πρόεδρος του Ερασιτέχνη διαχειρίστηκα εγώ και το Συμβούλιο μας, συμβόλαια και υπάρχουσες δύσκολες καταστάσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και στο παρελθόν προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Αίγλη που είχε η Προεδρία μου. Τα απαλλακτικά βουλεύματα αποτελούν τίτλο τιμής για μένα και τον Σύλλογο και τα κρατώ ως παρακαταθήκη για να είναι υπερήφανα τα εγγόνια μου.

Αγωνίστηκα, κουράστηκα, διέθεσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου υπηρετώντας χωρίς κανένα όφελος την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΔΕΑ.

Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με τα αναγραφόμενα διότι θεωρώ ότι αποτελούν το άλλοθι για μερικούς».
Keywords
Τυχαία Θέματα