Οι ατιμώρητοι (part3): Βρίσε και λίγο, μπορείς (όχι εσύ Κατσουράνη!)

Με... πειραιώτικο λεξιλόγιο υποδέχτηκαν τον Κωνσταντινέα παίκτες και στελέχη του ΟΣΦΠ στην φυσούνα της Ξάνθης και ούτε καν απολογήθηκαν. Για βρισιά εν ώρα αγώνα αποβλήθηκε ο Κατσουράνης και έφαγε «καμπάνα» έξι αγωνιστικών! Αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη!
Μία βουτιά του Βασίλη Τοροσίδη που ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι στο περυσινό ματς Ξάνθη - Ολυμπιακός,
σηματοδότησε κοσμοϊστορικές εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός αναβάθμισε εσπευσμένα σε αντιπρόεδρο τον Σάββα Θεοδωρίδη και άμεσα διέρρευσαν από... τα κέντρα ελέγχου πως θα γίνουν εις βάθος επεμβάσεις.

Πράγματι, την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ η ΕΠΟ «καθαρίζει» από την ΚΕΔ τον αρχιδιαιτητή Γιώργο Βασσάρα και στη θέση του «προωθεί» τον Γιώργο Δούρο.

Το μιντιακό σύστημα ανακαλύπτει… πόλεμο κατά του ΟΣΦΠ, με τις (δήθεν) αντικειμενικές εφημερίδες να φωνάζουν για αλλοίωση αποτελέσματος! Οι ίδιες φυλλάδες που όταν έχουν παράπονα ΟΛΟΙ οι άλλοι από τη διαιτησία ή από τις αθλητικές αρχές γράφουν «ας μιλήσουμε καλύτερα για μπαλίτσα» και όταν διαμαρτύρεται η ομάδα του Πειραιά (ορθά ή όχι, δεν τις ενδιαφέρει) σπεύδουν να προβάλουν τα «ερυθρόλευκα» παράπονα.

Οι ομορφιές, ωστόσο, ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα. Τότε που οι Βασίλης Τοροσίδης, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Μανιάτης, Τάσος Μητρόπουλος και Σάββας Θεοδωρίδης εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του τέταρτου διαιτητή, αλλά και κατά του ρέφερι Πέτρου Κωνσταντινέα στην φυσούνα της Ξάνθης. Επίθεση με απίστευτη χυδαιολογία και πειραιώτικη φρασεολογία που καταγράφηκε από τις κάμερες, με το βίντεο να κάνει τον γύρο της Ελλάδας μέσα σε λίγες ώρες.

Για αυτή την επίθεση δεν τιμωρήθηκε ΠΟΤΕ η ομάδα του Πειραιά, ούτε κάποιος από τους πρωταγωνιστές! Οχι απλώς δεν τιμωρήθηκαν, αλλά ούτε καν κλήθηκαν προς απολογία!

Τις ίδιες ημέρες, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής ζητούσε (και επιτύγχανε) την παραπομπή του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε δίκη, επειδή ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε παράπονα προς τους διαιτητές. Σχετικά με τα έκτροπα της Ξάνθης αρκέστηκε να δώσει ψεύτικες υποσχέσεις λέγοντας στις 24 Φεβρουαρίου 2012:

«Δεν καταλαβαίνω, γιατί έγινε τόση φασαρία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν έχουμε καμία επιλεκτική ευαισθησία. Ας μας πούνε πότε υπήρξαν δηλώσεις ή ανακοινώσεις εναντίον διαιτητών και της ΚΕΔ και δεν στείλαμε τα δημοσιεύματα στον εισαγγελέα. Όπου νομίζει εκείνος πως θα υπάρξουν διώξεις, θα υπάρξουν... Ό,τι δημοσίευμα ή βίντεο υπάρχει τα στέλνουμε στον εισαγγελέα και μην βιάζεστε, τώρα έπιασε δουλειά».

Μπορεί να… έπιασε τότε δουλειά ο εισαγγελέας, όμως μέχρι σήμερα κανείς ουδέποτε κάλεσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να απολογηθούν.

Δεν απορεί, λοιπόν, κανείς που μετέπειτα ο οπαδός του Ολυμπιακού Γιώργος Σαρρής «σκαρφάλωσε» μέχρι την προεδρία της ΕΠΟ.

Να προσθέσουμε πως λίγες ημέρες μετά το επίμαχο παιχνίδι εξερράγη βόμβα στον χώρο που στεγάζεται η επιχείρηση (φούρνος) του διαιτητή Κωνσταντινέα. Ο ίδιος συνδύασε την επίθεση με το ποδόσφαιρο και κρέμασε τη σφυρίχτρα του.

«Αν είναι να σου βάζουν βόμβα στο μαγαζί, καλύτερα που σταμάτησα. Δεν με ανάγκασε κανένας να παραιτηθώ πέρα από τα ίδια τα γεγονότα. Ερχεται η στιγμή που σκέφτεσαι και την οικογένειά σου. Κινδύνεψε η ζωή αρκετών ανθρώπων. Έχω ακούσει για διάφορους ξυλοδαρμούς. Φαίνεται ότι επικρατεί ο νόμος της μαφίας, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξεις. Όλα αυτά τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους. Τώρα για τα πρόσωπα δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτό είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης».

Και φτάνουμε στη φετινή περίοδο.

Την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (το όνομα του οποίου -συμπτωματικά- ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ) αποβάλλει τον Κώστα Κατσουράνη επειδή… έβρισε!

Σε ΚΑΘΕ ποδοσφαιρικό αγώνα υπάρχουν –καλώς ή κακώς- παίκτες με… απαγορευμένες λέξεις στο λεξιλόγιό τους. Δεν υπάρχει διαιτητής που να μην έχει ακούσει παίκτη να βρίζει. Αν έβγαιναν κόκκινες κάρτες σε κάθε αθλητή που συνηθίζει τα... γαλλικά, τότε λίγα ποδοσφαιρικά παιχνίδια θα έληγαν με 22 παίκτες στο χορτάρι.

Οι «ερυθρόλευκες» πειθαρχικές αρχές εξάντλησαν, ακολούθως, την αυστηρότητά τους και τιμώρησαν τον παίκτη με ποινή 6 αγωνιστικών!

Για λόγους που η επιστήμη δεν έχει ακόμα εξηγήσει η διοίκηση Γόντικα δεν άσκησε ποτέ έφεση, παρόλο που ο Κατσουράνης ήταν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που είχε το «πράσινο» ρόστερ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ατιμώρητοι (Part1): Πάρε κόκκινη, δεν πειράζει
Οι ατιμώρητοι (part2): Πήρες τη βιταμινούλα σου αγαπούλα;
Keywords
Τυχαία Θέματα