«Φωτιά» μπροστά, θέλει δουλειά πίσω

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός, νίκησε με 2-0 τη Μάδεργουελ και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ...
«Φωτιά» πετούσε ο Παναθηναϊκός στο κέντρο και στην επίθεση, νίκησε 2-0 τη Μάδεργουελ και περιμένει τους Σκοτσέζους στο ΟΑΚΑ για να καθαρίσει
την πρόκριση.

Σκόρερ του Παναθηναϊκού ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος όταν σημείωσε το 2-0 μετρούσε λιγότερο από 1 μόλις λεπτό αγωνιστικού χρόνου.

Οι «πράσινοι» κυκλοφορούσαν με άνεση την μπάλα, έπαιξαν γρήγορο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και απέδειξαν για άλλη μία φορά πως τα φιλικά προετοιμασίας είναι το χειρότερο κριτήριο για να βγάλει κανείς συμπεράσματα.

Τα φώτα τράβηξε πάνω του ο νεοαποκτηθέντας Σισοκό που με τις ενέργειές του έδειξε πως θα στηριχθεί πάνω του κατά μεγάλο βαθμό ο νέος Παναθηναϊκός. Στους διακριθέντες σίγουρα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που προβλημάτισε αρκετά τους αμυντικούς της Μάδεργουελ, ο Μαρίνος που δείχνει ώριμος και έτοιμος για θέση βασικού, ο Καρνέζης που δήλωσε «παρών» όταν χρειάστηκε, ο Μπουμσόνγκ που εκτός από το γκολ ήταν σταθερός στην άμυνα.

Τα μοναδικά παράπονα έχουν να κάνουν με αρκετά κενά που παρουσίασε η αμυντική γραμμή, τα οποία ευτυχώς δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίχτες της Μάδεργουελ. Ωστόσο, είναι το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για το Τριφύλλι. Πρώτα απ' όλα για αγωνιστικούς λόγους και για το πρεστίζ του συλλόγου. Δεύτερον για οικονομικούς λόγους, καθώς η διαφαινόμενη πρόκριση δίνει μία πάρα πολύ σημαντική ανάσα και αφήνει ελπίδες ακόμα και για σωτηρία του Παναθηναϊκού αν περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος είναι σημαντική νίκη και για τον τεχνικό της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα, που απέδειξε με το καλημέρα πως θα φτιάξει ομάδα για σπουδαία πράγματα και θα σταματήσει επιτέλους η γκρίνια από τους... γνωστούς - άγνωστους που του την είχαν στημένη στη γωνία.

Ακολουθεί ανάλυση του ματς σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα