Έξι μεταγραφές μίνιμουμ ζήτησε ο Φερέιρα

Δύο, τουλάχιστον, μεταγραφές σε κάθε γραμμή ζήτησε ο Φερέιρα.
Μετά από τια αποχωρήσεις αρκετών παιχτών από το περσινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει χτίσει στο μυαλό του ήδη το πλάνο του για τη νέα
σαιζόν και έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», ο πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει τουλάχιστον έξι παίχτες για το ρόστερ της ομάδας, δύο για κάθε γραμμή. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον προπονητή του Τριφυλλιού είναι φυσικά το κενό του Σεμπαστιάν Λέτο. Για αυτό το λόγο ο Φερέιρα φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση δύο επιθετικών.

Εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή είναι να αποκτηθεί ένας σέντερ φορ περιοχής, πιο γρήγορος και κινητικός από τον Τοτσέ, καθώς κι ένας ακόμη με περισσότερο περιφερειακό ρόλο, τύπου Λέτο.
Ελλείψεις σε άμυνα και κέντρο
Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα θα περιμένει να δει τι θα γίνει με την υπόθεση του Κουίνσι, διότι μπορεί να χρειαστεί κι άλλος μεσοεπιθετικός.

Μετά τις αποχωρήσεις των Νίνη, Κλέιτον και Σιμάο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για τουλάχιστον δύο μεταγραφές στο χώρο του κέντρου.

Η πρώτη θα αφορά έναν αριστερό μέσο και η δεύτερη έναν αμυντικό χαφ, ο οποίος θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Σιμάο. Από εκεί και πέρα αναγκαία είναι και η απόκτηση δύο αμυντικών, μετά την αποχώρηση του Καντέ, το ενδεχόμενο αντίο του Σαριέγι και την αβεβαιότητα της παραμονής του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα