agapame prigips enoxlei alafouzos

Νέα επίθεση προς το Γιάννη Αλαφούζο με εξώδικο από το Βαγγέλη Μαρινάκη. Από τον ιδιοκτήτη της ομάδας που ενδιαφέρεται για το καλό του Παναθηναϊκού και που μέσω του γνωστού «προπαγανδιστή» διαφημίζει τους Άραβες του Βλάση Τσάκα...

Μόνο για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι. Ο Ολυμπιακός
ενδιαφέρεται για την πρόοδο του Παναθηναϊκού. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν η ΕΠΟ έδωσε την αδειοδότηση στο Τριφύλλι.

Όταν λοιπόν ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ επιτίθεται προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ταυτόχρονα από το περιβάλλον των «ερυθρολεύκων» διαρρέει η πεποίθηση πως οι «πράσινοι» θα αναρρώσουν μόνο αν αναλάβει ο... πρίγκιπας Φειζάλ, ε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νοιάζεται για το καλό του Τριφυλλιού, για να τα βάζει ανοιχτά με τον Γιάννη Αλαφούζο προφανώς κάτι θα ξέρει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr, ο ιδιοκτήτης του ΟΣΦΠ κατέθεσε εξώδικο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, για έλλειψη αντικειμενικότητας και δεοντολογίας του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού διαφωνεί με τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταθέσει και μήνυση πριν από λίγες ημέρες στον Γιάννη Αλαφούζο για σχόλιο που γράφτηκε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ και το οποίο ανέφερε τη φερόμενη εμπλοκή του στα σκάνδαλα με τους στημένους αγώνες!

Από την άλλη, το περιβάλλον του Ολυμπιακού εξέφρασε πρόσφατα... έντονη ανησυχία για την περίπτωση του πρίγκιπα Φεϊζάλ! Μέσω του άτυπου εκπροσώπου Τύπου Κώστα Νικολακόπουλου, οι φίλαθλοι ενημερώθηκαν πως ο Σαουδάραβας βρέθηκε σε κότερο στη Μύκονο μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Για να διαφημίζουν τους πρίγκιπες του Βλάση Τσάκα οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται όσο λίγοι για την άνοδο του Παναθηναϊκού, ίσως τελικά το πριγκιπικό ενδιαφέρον να είναι πραγματικό και όχι παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως στον Ολυμπιακό θέλουν να διαιωνιστεί κι άλλο αυτή η ιστορία που μόνο βλαβερή έχει αποδειχτεί για τους «πράσινους», αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα