eleytheros skopeytis

Ελεύθερος κι… επικίνδυνος σκοπευτής

Η εφημερίδα Derby, του εκδότη Κώστα Γκόντζου – φίλου κατά δήλωση του ίδιου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, φροντίζει να «φτιάχνει» τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όποτε της δίνεται η ευκαιρία.

Η χορηγία της εταιρείας AVIN της οικογένειας Βαρδινογιάννη, τα πρώτα χρήματα δηλαδή που βάζει η οικογένεια εδώ και χρόνια, αφού ως γνωστό ενώ κατέχει
το 54,7% των μετοχών δεν συμμετείχε σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έδωσε αυτή την ευκαιρία στον συνάκτη της Κώστα Πιτιακούδη, ο οποίος την άρπαξε απ’ τα μαλλιά και της… άλλαξε τα φώτα!

«Εστω και με τη μορφή χορηγίας και παρ’ ότι παραχώρησε τις μετοχές του, ο Τζίγγερ έβαλε πάλι περισσότερα μέχρι στιγμής από τον Βγενόπουλο»

Θρίαμβος της αλήθειας. Η’ τουλάχιστον της «μερικής» αλήθειας, αφού ο Πιτιακούδης φαίνεται να κινείται στον δικό του χωροχρόνο, όπου τα πάντα έχουν διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς μπορεί να έχει βάλει περισσότερα χρήματα ο Τζίγγερ από τον Βγενόπουλο, αλλά και τους υπόλοιπους παράγοντες που μπήκαν στην ΠΑΕ το 2008, όταν έκτοτε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έβαλε μόλις 5 εκατ. ευρώ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι περίπου 80 εκατ. ευρώ!
Keywords
Τυχαία Θέματα