Παραθυράκι για Κουίνσι

O Παναθηναϊκός επιθυμεί να κρατήσει τον Κουίνσι κι έχει βρει τρόπο να ανανεώσει το δανεισμό του από την Αλ Σαντ.
Ο δανεισμός του Κουίνσι λήγει εντός του μήνα. Ο Παναθηναϊκός αδυνατεί υπό τις υπάρχουσες οικομικές συνθήκες να προσφέρει τα 3 εκατ. ευρώ της οψιόν που είχε μπει στην περσινή συμφωνία με την Αλ Σαντ του Κατάρ, αλλά φαίνεται πως έχει βρεθεί η λύση.

Σύμφωνα
με δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έστειλαν τη Δευτέρα mail στον μάνατζερ του 25χρονου επιθετικού, στο οποίο του γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να παραμείνει ο Κουίνσι και του χρόνου στην Παιανία.

Το mail ανέφερε συγκεκριμένα: «Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία, ξεκινάμε τον προγραμματισμό μας για την επόμενη χρονιά. Ενα από τα πρώτα πρόσωπα που θέλουμε να διατηρήσουμε στην ομάδα είναι ο Κουίνσι, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του προπονητή μας...», με την υποσημείωση πως θα υπάρξει νεότερη επαφή μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Κουίνσι θέλει να μείνει, αλλά θέλει και να διευθετηθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών που έχουν οι «Πράσινοι» προς το πρόσωπό του. Το Τριφύλλι οφείλει στον Γκανέζο 240.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στις απολαβές του από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, για τα οποία έχει μεν υπογράψει τον διακανονισμό που του προτάθηκε (με εξοφλήσεις τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο), αλλά το έκανε αναλογιζόμενος πως μπορεί να μην είναι στον Παναθηναϊκό την επόμενη σαιζόν. Ο ίδιος επιθυμεί να εισπράξει ένα μέρος των οφειλομένων για να ξεκινήσει από άλλη βάση τις συζητήσεις παραμονής του.

Από την πλευρά της Αλ Σαντ τα νέα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, μιας και ο Γκανέζος δεν υπολογίζεται, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στο Τριφύλλι. Έτσι λοιπόν, ο μάνατζερ του, τους πρότεινε, εφόσον δεν βρεθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου αγοραστής για τον Κουίνσι, να επεκτείνουν για έναν χρόνο το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2013) και στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν ξανά δανεικό με οψιόν αγοράς, δίνοντας προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Η Αλ Σαντ έδειξε θετική σ' αυτή την πρόταση και όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στις επαφές που θα γίνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι φήμες για ενδιαφέρον της Νάπολι πάντως, μέχρι στιγμής δεν ευσταθούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα