Mαυρίας: «Θέλω να καθιερωθώ και να κερδίσω τίτλους»

Tίτλους με τον Παναθηναϊκό ονειρεύεται ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού, ενώ δε μετανιώνει για τις θυσίες που έχει κάνει.
Τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Ζάκυνθο απολαμβάνουν ο Χάρης Μαυρίας, απ΄όπου έχει καταγωγή και ο Στέφανος Καπίνο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άδραξαν την ευκαιρία κι επισκέφτηκαν την ακαδημία STRATOS CLUB, ενώ υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα στους
νεαρούς θαυμαστές τους.

Από τη σχολή ποδοσφαίρου του Στράτου Κουρούμαλου, αναδείχθηκε ο Μαυρίας και κατόπιν πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Η τοπική ιστοσελίδα www.zantesport.gr αναφέρθηκε στο γεγονός και φιλοξένησε δηλώσεις του 18χρονου μεσοεπιθετικού.
Χάρη, πατάς για άλλη μια φορά το γήπεδο που έμαθες ποδόσφαιρο...
«Είναι συγκινητικό να βρίσκομαι εδώ που έκανα τα πρώτα μου βήματα. Σημασία έχει όπου και να φτάσεις, να θυμάσαι από που άρχισες. Παίζει σημαντικό ρόλο να είμαι εδώ και να βλέπω το δάσκαλο που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα και τώρα προωθεί άλλα παιδιά».

Χάρη, μέχρι τώρα έχεις καταφέρει να αναδεικνύεσαι. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
«Από τη στιγμή που κάνω κάτι που αγαπάω και το αγαπούσα από μικρός, όσες θυσίες και να κάνω, δεν θα τις μετανιώσω ποτέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν αγαπάς κάτι, να κάνεις τις θυσίες που πρέπει».

Ανανέωσες με τον Παναθηναϊκό έως το 2016... Οι στόχοι σου με την ομάδα, αλλά και οι προσωπικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;

«Θέλω να καθιερωθώ, να παίξω πολλά παιχνίδια και να κερδίσω πολλούς τίτλους με την ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα