Εκτός Χριστοδουλόπουλος και Σο

Ο Ρότσα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Χριστοδουλόπουλο και τον Σο. Πολλά τα προβλήματα ενόψει Πλατανιά, αφού δεν υπολογίζονται για διαφορετικούς λόγους και οι Βιτόλο, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Κουίνσι...

Με τις γνωστές απουσίες ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποφάσισε να αφήσει τελικά εκτός αποστολής τον Χαμπίμπ Πάπε Σο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού
με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Μπορεί ο Βίκτορ Βιτόλο να είναι τιμωρημένος και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο, ο αργεντινός τεχνικός δεν ρισκάρει με ενδεχόμενη συμμετοχή του Σενεγαλέζου, ο οποίος παρότι παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις, ταλαιπωρείται από ίωση. Το πιθανότερο είναι ότι το ντεμπούτο του Πάπε Σο θα γίνει στον αγώνα εναντίον της Προοδευτικής. Τη Δευτέρα ο σενεγαλέζος αμυντικός χαφ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Από την άλλη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αντρέ Πίντο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος. Παράλληλα, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Βιτόλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Στα Χανιά δεν θα ταξιδέψουν ακόμη οι νεαροί Κουσίδης, Ταμπάκης, Δώνης και Μαρινάκης, όπως αποφάσισε ο Ρότσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα