Πολύτιμη νίκη, προβληματικός Παναθηναϊκός

Στο τέλος μίλησε η εμπειρία, η ατομική ποιότητα και το βάρος της φανέλας και ο Παναθηναϊκός δραπέτευσε από την έδρα της Καντού με 69-71.
Ένας Παναθηναϊκός που έκανε το ένα λάθος πίσω το άλλο και με πολύτιμες μονάδες του να είναι είτε τραυματίες είτε ανέτοιμοι, κατόρθωσε να κερδίσει την Καντού στην Ιταλία με σκορ 69-71.

Πρόκειται για μία υπερπολύτιμη νίκη, καθώς
τη δεδομένη χρονική περίοδο αυτό που μετράει είναι να μην αποκλειστεί το Τριφύλλι, αφού υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ωστόσο, θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά για να μπορέσει να ελπίζει σε κάτι καλό για τη φετινή περίοδο η ομάδα. Το έχουμε γράψει κατ' επανάληψη πως όσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης παίζει ασταμάτητα 30λεπτα και 35λεπτα, ακόμα και με μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, τόσο είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα «σκάσει». Κάτι που είδαμε και σήμερα, με τον αρχηγό να πετυχαίνει μεν σημαντικά και κρίσιμα καλάθια, αλλά να κάνει και πολλά λάθη και να δείχνει εκτός των νερών του. Το ίδιο ισχύει και τον δεύτερο «παλιό», τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος και αυτός αν και προερχόταν από τραυματισμό έπρεπε να... το ζητήσει ο ίδιος για να γίνει αλλαγή.

Στα θετικά προσμετράμε το ντεμπούτο του Μάρκους Μπανκς με την πράσινη φανέλα. Ο Αμερικανός έδειξε πως γρήγορα θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και πως θα βοηθήσει σημαντικά. Πρόκειται για εξαιρετικά γεροδεμένο γκαρντ με ικανότητες τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα.

Φωτιά είχαν πιάσει τα χέρια του Μάικ Μπράμος, με τον σμολ φόργουρντ της ομάδας να είναι απίστευτα εύστοχος από τα 6.75μ. και να συμβάλει καθοριστικά στη νίκη!

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα