«Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά»

Λαΐκη απαίτηση: άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έτσι ώστε του χρόνου στο Λονδίνο να αποκατασταθεί η τάξη και να επανέλθει το Τριφύλλι στη φυσική του θέση, στην κορυφή...
Ένα θαύμα που σπάνια βλέπουμε συνέβη απόψε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός, το μεγάλο αουτσάιντερ της διοργάνωσης και με παίκτες όπως ο Μάντζαρης (που πέρυσι πανηγύριζε το Ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στη
Βαρκελώνη, μέσα στην πράσινη εξέδρα), ο Σλούκας, ο Κέσελ, ο Χάινς, ο Άντιτς και ο Παπανικολάου κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του την Ευρωλίγκα. Για να γίνει μια ανατροπή από το -19 σίγουρα χρειάζεται ικανότητα, αλλά χρειάζεται και τύχη. Και ο Ολυμπιακός απόψε την είχε σε τεράστιο βαθμό. Τραγικά και ανεξήγητα λάθη των Ρώσων, τρίποντα εκτός λογικής που ήταν εύστοχα, διαιτησία τουλάχιστον 50-50 (κάτι που δε γεύτηκε την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός), και το αποκορύφωμα, χαμένες βολές στα πιο κρίσιμα σημεία από τους πιο εύστοχους παίκτες των Μοσχοβιτών, συνετέλεσαν στο τελικό 62-61 του Ολυμπιακού.

Θαύματα όμως δε γίνονται κάθε χρόνο...

Του χρόνου στο Λονδίνο ο Παναθηναϊκός, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του Δημήτρη Διαμαντίδη, του Μάικ Μπατίστ και των υπόλοιπων παικταράδων θα επαναφέρουν την τάξη κατακτώντας το 7ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για το Τριφύλλι, ξεπερνώντας έτσι την λούζερ ΤΣΣΚΑ Μόσχας του αποψινού MVP των ερυθρολεύκων, Μίλος Τεόντοσιτς.

Θα πάρουν έτσι και μια εκδίκηση από τον κ. Ρήγα, τον κ. Γιούγκενμπραντ και τον κ. Μπερτομέου που ετσιθελικά απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό από τον αποψινό τελικό, τον οποίο δεν έχαναν με τίποτε. Άλλωστε μόνο μία φορά από τις συνολικά επτά που βρέθηκε ο ΠΑΟ έχασε το τρόπαιο, κι αυτή επίσης με διαιτητικά όργια, το 2001 στο Παρίσι.

Λαϊκή απαίτηση του κόσμου του Παναθηναϊκού, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, κι από τους Παξούς μέχρι το Καστελόριζο είναι μία:

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Ώστε να πραγματοποιήσουμε παρέα το όνειρο το δικό του και το δικό μας. Να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τρόπαια και να γίνουμε και επίσημα η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης όλων των εποχών.

Ραντεβού την Πέμπτη, μεγάλος μας στόχος είναι το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ για μία ακόμα φορά.
Δεν ξενερώνουμε ποτέ!

ΥΓ. Απόψε δε θα ακούσουμε για την «πράσινη παράγκα» του μπάσκετ, ούτε για «Γκαστόνε», ούτε για την «εύνοια του κ. Βασιλακόπουλου».

Ακούσαμε όμως τον κατά τα άλλα συμπαθή Βαγγέλη Ιωάννου, που περιέγραφε τον τελικό για την ΕΡΤ να λέει πως «μόνο ο μπασκετικός Ολυμπιακός μπορεί να τα κάνει αυτά». Μάλιστα κύριε Ιωάννου, όπως αγαπάτε. Αφού πρώτα ηρεμήσετε από την ένταση που σας ώθησε μέχρι και συνθήματα να συλλαβίσετε περιγράφοντας τους αγώνες, διαβάστε για μία ομάδα που κατέκτησε 6 ευρωπαικά σε 15 χρόνια, που πήγε σε 11 φάιναλ φορ σε 18 χρόνια, που έχασε μόλις μία φορά σε τελικό, που κατέκτησε τα 13 από τα 14 τελευταία πρωταθλήματα, που κερδίζει τουλάχιστον έναν τίτλο
Keywords
Τυχαία Θέματα