ON the record: «Εγγυητές» των δανείων και της υποδούλωσης!

Σε λίγο θα φανούν και τα πρώτα επίσημα κέρδη από την ενασχόληση της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον Παναθηναϊκό. Τέσσερα χρόνια δεν πληρώνει, αλλά εισπράττει ενοίκια από την Παιανία...

Λόγω της επικαιρότητας, και κυρίως λόγω του γεγονότος ότι το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης έχει μετατοπιστεί στις μπασκετικές εξελίξεις, με τη διεξαγωγή του Final-4 στην Πόλη, δεν είχαμε τις τελευταίες ημέρες ρεπορτάζ από τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το ΟΝ the Record είναι μια ετερόφωτη στήλη.
Για την ακρίβεια είναι ένας Παναθηναϊκός καθρέφτης, ο οποίος αντανακλά το είδωλο των προπαγανδιστικών κειμένων που δημοσιεύονται σε εφημερίδες πράσινης απόχρωσης.

Είναι μια επιβεβαίωση για το πόσο απλή και συνάμα δύσκολη και επικίνδυνη είναι η τέχνη της προπαγάνδας, των εύκολων χαρακτηρισμών και της ισοπέδωσης. Οταν λοιπόν εκείνοι χρησιμοποιούν όλα τα τσιτάτα που έχουν εμπνευστεί για να πολεμήσουν την πολυμετοχίκοτητα και όσους θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, το ΟΝ the Record θα γράφει για τον «παρκαδόρο» και τους «εγγυητές του τζάμπα».

Στόχος λοιπόν, δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να προβάλλουμε την άλλη πλευρά απ' αυτή που δείχνουν οι προπαγανδιστές, προσφέροντας παράλληλα ένα χαμόγελο στις μαύρες ημέρες που διανύει ο τόπος και η ομάδα μας.ON the Record Και βασικά όταν λέμε «διοικητικά ρεπορτάζ» στον Παναθηναϊκά, εννοούμε «ρεπορτάζ κύκλων Τζίγγερ». Ως γνωστόν, ο άνθρωπος δεν ...έχει δικές του εφημερίδες, όπως μας έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει αλλά διαθέτει αρκετούς φίλους, τους οποίους και ευχαρίστησε παρκάροντας τις μετοχές του... Και αρκετούς ωτακουστές που ακούν τι λέει στους «συνεργάτες» του και τα μεταφέρουν χαρτί και καλαμάρι κάθε δεύτερη μέρα στον κόσμο της ομάδας.
Είχε ξαποστάσει για μερικές ημέρες ο «εγγυητής», ο οποίος δεν ασχολείται και κυρίως «Δεν Πληρώνει» και το ρεπορτάζ είχε παγώσει Μπορεί και να κατάλαβε άτι δεν ασχολείται πια κανένας μαζί του, μπορεί και να κάνει ένα μικρά διάλειμμα μέχρι την επόμενη «επικοινωνιακά καταιγίδα» των παπαγάλων.
Ετσι λοιπόν, πληροφορηθήκαμε από έγκυρα χείλη ότι ο «εγγυητής» συμφώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και ΘΑ μεταβιβάσει τις μετοχές του, μόλις ξεμπλέξει με τις εφορίες. «Το συντομότερο δυνατό» όπως κελαηδούσαν τα παπαγαλάκια. Μέχρι τότε ο «εγγυητής» του τίποτα και επίτιμος πρόεδρος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» θα συνεχίσει να τη βγάζει MιTουNτζάμπα (sic), ενώ όπως διέρρευσε από την επίσκεψη του Αλαφούζου στην Παιανία «θα πάρω δάνεια με προσωπική εγγύηση».
Αν δε θυμάστε, ακριβώς αυτή ήταν η αγαπημένη τακτική του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προτού παρκάρει βέβαια. Δάνεια, δάνεια, δάνεια, στην πλάτη της ΠΑΕ. Και με τι αντάλλαγμα; Την προβολή του και της οικογένειάς του ΜιΤουΝτζάμπα (sic), καθώς τα δάνεια αποπληρώνονταν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού...
Πάντα πρόσεχε μην ξοδευτεί βέβαια, ο «εγγυητής», ο οποίος σιγά – σιγά θα αρχίσει να βγάζει και επισήμως κέρδη από την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ, η οποία πληρώνει ενοίκιο στην Παιανία. Αν ολοκληρωθεί και η
Keywords
Τυχαία Θέματα