Διαφωνία ΠΑΕ – Ερασιτέχνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται πως αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Ερασιτέχνη για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και βάσει όσων αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zoogla.gr, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να είχε συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη πάνω στους οικονομικούς όρους για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο, ωστόσο όλα δείχνουν πως σε πρώτη φάση
κάνει πίσω!

Ο διάλογος ανάμεσα στην ΠΑΕ και στη «μάνα του λόχου» φαίνεται πως θα συνεχιστεί, αφού στη χθεσινή συνεδρίαση του Α.Ο. προέκυψε ότι υπάρχει διαφωνία των δύο πλευρών, καθώς η ΠΑΕ μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στα όσα έχουν συμφωνήσει και τα οποία έχουν να κάνουν τόσο με την καταβολή των οφειλόμενων όσο και με το ποσοστό των χρημάτων από τα διαρκείας.

Ενώ η ΠΑΕ είχε δεσμευτεί πως τη Δεύτερα θα καταβάλει 80.000 ευρώ από τα οφειλόμενα της στον Ερασιτέχνη, αυτό δεν τηρήθηκε!

Σε ό,τι αφορά στις εργασίες, μέχρι να εγκριθεί ο φάκελος από το ΥΠΕΚΑ για τα έργα αντιστήριξης, θα συνεχιστούν με τη στεγανοποίηση, την ηλεκτροδότηση, την ύδρευση, ενώ θα τοποθετηθούν μαξιλαράκια στις θύρες 6-7. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο, καθώς τα μαξιλαράκια είναι 10-15 εκατοστά μικρότερα από τα καθίσματα, θα αυξηθεί η χωρητικότητα κατά 3.000 θέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα