Από «τριφύλλια» έγιναν… μαϊντανοί

Άλλο πράγμα να κάνω δηλώσεις προς όφελος του Παναθηναϊκού και άλλο πράγμα να δοξάζω σε κάθε ευκαιρία το... χέρι που με τάιζε!
Η τελευταία πράξη του έργου γράφεται αυτές τις μέρες. Περίεργα αποτελέσματα με περίεργες αποδόσεις ποδοσφαιριστών, τραγικά επικοινωνιακά λάθη, παλινωδίες της διοίκησης. Στο κόλπο –ως συνήθως- μπαίνουν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αντί να λειτουργούν προς όφελος του συλλόγου που είχαν την τιμή να φορέσουν τη φανέλα του, περισσότερο «κόλακες» του χεριού που τους τάιζε θυμίζουν.


Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως ένας μέτριος, κατά γενικό ομολογία, παίκτης, όπως ο Τζακ Χατζηαθανασίου να βγαίνει κάθε εβδομάδα στα media να κάνει δηλώσεις λατρείας προς προηγούμενα καθεστώτα, προς τους πρίγκιπες του Τσάκα, κατά των οπαδών του Παναθηναϊκού και αυτές οι δηλώσεις να παίζουν ξαφνικά σε όλα τα ΜΜΕ. Μιλάμε για ένα μέτριο παίκτη που για το μόνο που τελικά θα μείνει στις μνήμες μας είναι η ανεξήγητη λατρεία του προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Στον διαγωνισμό των «μαϊντανών» μπαίνουν και παλαίμαχοι που έχουν προσφέρει πολλά στο Τριφύλλι και που θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί και που αν επιθυμούν να εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα να το κάνουν τουλάχιστον με πιο κομψό τρόπο, ώστε να μη γκρεμίζουν το όποιο όνομα έχτισαν με κόπο και ιδρώτα.

Τρανά παραδείγματα οι Καρούλιας και Δημόπουλος που σε κάθε ευκαιρία κάνουν δηλώσεις που εκπέμπουν... υποταγή! Δηλώσεις που συμπτωματικά ακολουθούν τη «γραμμή» που παίζει παντού. Ότι δηλαδή φταίνει όλοι οι άλλοι, προπονητές, μέτοχοι, στελέχοι, παίκτες, οπαδοί πλην της αγίας οικογένειας και των προσώπων που βρίσκονται κοντά της, για το σημερινό χάλι.

Υ.Γ. Κατανοούμε πως μπορεί οι παλαίμαχοι να ενοχλούνται με πανό και υβριστικά συνθήματα κατά ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Κανείς όμως δεν μπορεί να εξηγήσει πώς γίνεται οι ίδιοι παλαίμαχοι να ενοχλούνται μόνο όταν βρίζει η κερκίδα τον Βύντρα ή τον Σπυρόπουλο, ενώ ποτέ άλλοτε να μην έχουν καυτηριάσει τα όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς προπονητές της ομάδας από την κερκίδα, όπως για παράδειγμα ο Φερέιρα, ή άλλοι παίκτες όπως ο Μπουμσόνγκ… Περίεργο δεν είναι;
Keywords
Τυχαία Θέματα