Ανησυχία στον Ερασιτέχνη για τη Λεωφόρο

Πρόσωπα από το περιβάλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά τη σύμβαση για τη Λεωφόρο, που ακόμα δεν έχει υπογραφεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στις τάξεις του Α.Ο. επικρατεί μία έντονη ανησυχία για το θέμα της Λεωφόρου, αφού ακόμα δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις
με την ΠΑΕ.

Οι Αχιλλέας Μακρόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος τα έχουν βρει σε όλα προφορικά. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν «πέσει» οι απαραίτητες υπογραφές στο συμφωνητικό για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αυτό έχει ως συνέπεια αρκετά πρόσωπα του Α.Ο. να είναι καχύποπτα σχετικά με τις προθέσεις της ΠΑΕ, αλλά και να δημιουργείται και ουσιαστικό πρόβλημα όσον αφορά το σχεδιασμό τμημάτων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να υπάρχει καλή θέληση στον Ερασιτέχνη και κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και η ΠΑΕ. Οι ιθύνοντες, όμως, του Α.Ο. περιμένουν την υπογραφή της σύμβασης, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε διακανονισμούς για τα χρέη και να ξεκινήσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό των τμημάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα