«Βολές» Αλαφούζου κατά ΕΠΟ και Κυβέρνησης

Ο Γιάννης Αλαφούζος με χτύπημά του στο twitter βάλλει κατά της Κυβέρνησης για τα σκάνδαλο των στημένων αγώνων…
Ο Γιάννης Αλαφούζος με «τιτίβισμα» στο twitter έστειλε το μήνυμά του κατά Κυβέρνησης και ΕΠΟ με το ακόλουθό σχόλιο:

«Ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα , μπορεί και υποκριτικά , η ΟΥΕΦΑ
κινείται. Οσον αφορά την ΕΠΟ ...».
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ένα link από το site της UEFA, στο οποίο μεταξύ άλλων φιλοξενούνται δηλώσεις του Γ.Γ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Ινφαντίνο που αναφέρεται και στο θέμα των στημένων παιχνιδιών.

Λίγο νωρίτερα η 'Συμμαχία είχε ανεβάσει στο twitter ένα ακόμα link από το blog της εκπομπής «Δίκη», στο οποίο υπάρχουν δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί αναφορικά με το θέμα των στημένων αγώνων:

«Αυτοί που στήνουν παιχνίδια δεν είναι μικροαπατεώνες αλλά καθαροί εγκληματίες. Είναι οργανωμένοι σε στυλ μαφίας που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα παιχνίδια για να ξεπλύνουν χρήματα και αμαυρώνουν τον αθλητισμό.

Πριν από έξι χρόνια ως αντίδραση στα στημένα παιχνίδια, τον χουλιγκανισμό, τον ρατσισμό και το ντόπινγκ, ζήτησα τη δημιουργία μια ευρωπαϊκής αθλητικής αστυνομίας. Κανείς δεν μου έχει απαντήσει ως τώρα. Αυτή η απουσία απάντησης και η έλλειψη επίγνωσης του μεγέθους του προβλήματος από τους πολιτικούς με αναγκάζουν να ξανακάνω την έκκληση σήμερα.

Αν και αυτή η πρόταση πέσει σε κουφούς, ζητώ τουλάχιστον από κάθε χώρα να θεσπίσει σκληρούς κανόνες για τα στημένα παιχνίδια. Μόλις 10 χώρες μέλη μας έχουν τέτοιους νόμους».
Keywords
Τυχαία Θέματα