Άναυδος ο Αντωνιάδης από την επίθεση Αλαφούζου

Τι... ξέχασε ο Γιάννης Αλαφούζος όταν επιτέθηκε στον Αντώνη Αντωνιάδη και τι απάντησε ο παλαίμαχος επιθετικός...
Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra FM επιτέθηκε φραστικά στον Αντώνη Αντωνιάδη για τους μισθούς του επί πολυμετοχικότητας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξέχασε προφανώς ότι όσο ο παλαίμαχος άσος έγραφε ιστορία στα γήπεδα έδινε τον ιδρώτα του στον Παναθηναϊκό χωρίς απολαβές, αφού το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό, αλλά ξέχασε ακόμα και πως πρόσωπα που έχουν δημιουργήσει σημαντικότατα προβλήματα
στο Τριφύλλι και τα οποία έχει στο πλάι του, όπως ο Δημήτρης Γόντικας, είχαν μέχρι και πρόσφατα μισθούς που προκαλούσαν την κοινή νοημοσύνη (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ο Αντώνης Αντωνιάδης δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Ειλικρινά έμεινα άναυδος όταν άκουσα αυτά που είπε ο κ.Αλαφούζος. Ήταν μία ανείπωτη και άνευ λόγου επίθεση προς το πρόσωπό μου και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετούσε. Τι σχέση είχαν οι όποιες απολαβές είχα τότε επί πολυμετοχικότητας με τη συγκεκριμένη εκπομπή, όπου αφιερώθηκε κυρίως στα της νέας προσέγγισης από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Ας έρθει να με ρωτήσει να του πω από κοντά αναλυτικά ό,τι θέλει. Δεν ξέρω τι ήθελε να κερδίσει μ' αυτό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, αλλά θα θέσω το ζήτημα αυτό επί τάπητος στο Δ.Σ. της Συμμαχίας», είπε στην εφημερίδα GOAL, ενώ για την πρόταση του Φεϊζάλ σημείωσε:

«Θα πρέπει να την εξετάσουμε με προσοχή. Αν είναι σοβαρή θα πρέπει να τη δουν οι δικηγόροι των μετόχων. Αν δεν είναι, ας τελειώσει μία και καλή το θέμα αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα