Τι ξέχασε να πει ο πρίγκιπας!

Τόσο... large είναι ο πρίγκιψ που δεν ασχολείται με ψιλά. Με 3,5 εκατ. έπαιρνε το 30% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ακολούθως με ΑΜΚ θα αποκτούσε ό,τι ποσοστό ήθελε…Η ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έπειτα από πολλές αναβολές για τις οποίες πειστική απάντηση δεν έχει δοθεί, έγινε τελικά στα έξι εκατομμύρια ευρώ, αντί για τα 15 όπως αρχικά είχε οριστεί. Από τα έξι εκατομμύρια ευρώ μπήκαν μόνο τα 2,5. Συνεπώς, έμειναν
αδιάθετες μετοχές που αντιστοιχούσαν σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Όποτε τι θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, αντί να διαρρέει την αγανάκτηση του μέσω του… ανεξάρτητου περιβάλλοντός του; Να συμμετάσχει με μερικές πενταροδεκάρες για αυτόν (εδώ υπόσχεται εκατοντάδες εκατομμύρια, τα τρία λογικά του φαίνονται ψίχουλα) και να αποκτήσει πανεύκολα το 30% της ΠΑΕ.

Ακολούθως, αφού ως γνωστόν τα χρέη του Τριφυλλιού αγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ, θα γίνονταν συνεχόμενες ΑΜΚ και θα είχε τη δυνατότητα να αυξήσει «βιαίως» το ποσοστό του, όσο ο ίδιος θα το επιθυμούσε.

Τώρα γιατί δεν το έπραξε; Μάλλον είναι τόσο large που δεν ασχολείται με τα ψιλά, όπως λέει και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας.Ο πρίγκιψ βάζει μόνο 170 εκατ. ευρώ. Δεν ασχολείται με τα 3,5 εκατ. ευρώ που θα του έδιναν το 30% της ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα