Αυτο-Goal για Λεωφόρο και ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Συνεχίζονται οι... πανηγυρικές εκδηλώσεις για το ΥΠΕΚΑ, τον Σηφουνάκη, τη ΓΗΠΕΛ από την εφημερίδα του μεγαλοκασκευαστή, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αναλάβει και την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, για το οποίο δεν γίνεται ούτε κουβέντα!
Το προεδρικό διάταγμα για το οποίο «πανηγυρίζουν» προβλέπει γκρέμισμα της Λεωφόρου με «αντάλλαγμα» τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Καθόλου τυχαίο που τα παπαγαλάκια «ξεχνούν» να αναφέρουν το ποδοσφαιρικό γήπεδο

Εκτός
από τους γνωστούς νοσταλγούς του παρελθόντος που πτώχευσαν τον Παναθηναϊκό, ανάμεσά μας ζουν και κυκλοφορούν πλέον και οι υπερασπιστές του ΥΠΕΚΑ, της ΓΗΠΕΛ και της μπίζνας του Βοτανικού. Αναφερόμαστε στους δημοσιογράφους - «εργαλεία» του μεγαλοκατασκευαστή, συνέταιρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Mega TV, οι οποίοι από τη μία πλευρά επιλέγουν να αποκρύπτουν τις δηλώσεις «επανάστασης» του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου, από την άλλη πιπιλίζουν ευλαβικά την ίδια πιπίλα ακολουθώντας τακτικές που θα ζήλευε κι ο ίδιος ο Γκέμπελς.

Απολαύστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του Βασίλη Βέργη από την αθλητική... ναυαρχίδα του ομίλου Μπόμπολα, το «Goal»:

«Είναι κι αυτός ο Σηφουνάκης που χάλασε (σε κάποιους) τη μαγιά (στις 17 Ιουνίου 2011) και ΑΦΑΙΡΕΣΕ από τον τελικό νόμο για τη Διπλή Ανάπλαση την εκτρωματική διάταξη της Μπιρμπίλη σύμφωνα με την οποία μπορούσαν ο Δήμος Αθηναίων ή ο Βωβός να ζητήσουν -και να πετύχουν- την έκδοση άδειας για την κατεδάφιση της Λεωφόρου... Μόνο που αυτό το (πολύ σημαντικό για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ) σκέλος της τροποποίησης Σηφουνάκη «ξεχνιέται» ακόμη και σήμερα από ορισμένους. Οπότε, «τζούφιες» οι... βόμπες!»
Το... νυστέρι του διευθυντή της εφημερίδας που υπό την απειλή απόλυσης έχει μετατρέψει σε σύγχρονους σκλάβους τους εργαζόμενούς της αναγκάζοντάς τους να δουλεύουν ΔΩΡΕΑΝ στον αθλητικό σταθμό του ομίλου του μεγαλοκατασκευαστή, «αποθεώνει» τις τροποποιήσεις Σηφουνάκη! Πανηγυρίζει για το ΥΠΕΚΑ, «ξεχνώντας» το αθλητικό κομμάτι, «ξεχνώντας» το ποδοσφαιρικό κομμάτι, «ξεχνώντας» τον Παναθηναϊκό.

Ο... χειρούργος - αναλυτής «ξεχνάει» ότι:

Εξι χρόνια μετά τον νόμο Σουφλιά για τη Διπλή Ανάπλαση ακόμη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ η κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου!Εξι χρόνια μετά δεν έχει εξασφαλιστεί αυτό για το οποίο υποτίθεται ότι έχει γίνει όοοοοοοοολη η διαδικασία!Εξι χρόνια μετά οι υμνητές του ΥΠΕΚΑ, της ΓΗΠΕΛ και φυσικά της... μεγαλοκατασκευής ανακαλύπτουν ότι απομένει συμφωνία του Ερασιτέχνη με τον Δήμο Αθηνών να μπει στην όλη διαδικασία και η άδεια λειτουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου!

Αλήθεια, πώς ξέφυγε απ' τον Σηφουνάκη τέτοια λεπτομέρεια; Πώς και δεν μπήκε στις τροποποιήσεις για τις οποίες «πανηγύριζε» το Goal ( εδώ) το ποδοσφαιρικό γήπεδο; Αυτό δεν είναι το Νο1 ζητούμενο; Ή μήπως όχι, τελικά;

Απολαύστε... τελείωμα:

Μια συνάντηση και συμφωνία Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Δήμου Αθηναίων, με ταυτόχρονη ΑΠΑΙΤΗΣΗ του πρώτου να μπει στην όλη διαδικασία (σειράς έκδοσης
Keywords
Τυχαία Θέματα