Αδιάφορος, νωθρός, τραγικός Παναθηναϊκός = Τζίγγερ

Εμφάνιση μεγαλειώδης, βγαλμένη από επικές εποχές προ 2008, ο Παναθηναϊκός του (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) μεγαλομέτοχου - παρκαδόρου Τζίγγερ ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ...
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να είναι
χειρότερος από μία τραγική ΑΕΚ που νίκησε δίκαια με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Γρηγόρης Μάκος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Ορέστη Καρνέζη. Το 2-0 έγραψε με φανταστικό γκολ ο Κλωναρίδης που έκανε άνω κάτω όλους τους αμυντικού του Παναθηναϊκού και πλάσαρε από εξαιρετικά δύσκολη θέση, σχεδόν από την γραμμή του άουτ, τον πορτιέρο του Τριφυλλιού.

Από νωρίς τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα χάλασαν, καθώς αναγκάστηκε να κάνει δύο γρήγορες αλλαγές. Ο Νίκος Σπυρόπουλος τραυματίστηκε και στη θέση του μπήκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, με τον Βύντρα να μετατοπίζεται στα αριστερά. Λίγα λεπτά αργότερα έσπασε η μύτη του Σωτήρη Νίνη, με αποτέλεσμα να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Καραγκούνης.

Πράγματι οι «πράσινοι» ήταν άτυχοι. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Οι παίχτες του Φερέιρα ήταν νωθροί, προκλητικά αδιάφοροι οι περισσότεροι, και η ομάδα θύμιζε περισσότερο αυτό που οι οπαδοί αποκαλούν «Τζιγγεριακός», παρά Παναθηναϊκό. Η έλλειψη παιχτών με πάθος και όρεξη, η άσχημη αντιμετώπιση της ομάδας από τους διαιτητές, ποδοσφαιριστές ανίκανοι που δύσκολα θα έβρισκαν θέση στον Ατρόμητο (με κάθε σεβασμό προς τους Περιστεριώτες) είναι χαρακτηριστικά ομάδας που έχει μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τα αγωνιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα, βέβαια, γιατί η αυριανή Γ.Σ. ίσως αποδειχτεί από τις πιο σημαντικές της σύγχρονης ιστορίας του Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι πρώτος στη βαθμολογία, δεν έχει κριθεί τίποτα για την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, έχει τον καλύτερο προπονητή από τις 4 ομάδες που γνωρίζει πώς να διαχειριστεί τις συνθήκες και να παλέψει να βγεί πρώτος. Ο πιο ζημιωμένος της αγωνιστικής είναι σίγουρα ο ΠΑΟΚ που αν είχε κερδίσει τον Ατρόμητο, τώρα θα ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα