Polo: Den katevainei h antrikh omada me Vouliagmenh

Δεν «κατεβαίνει» η ανδρική ομάδα στο ματς με Βουλιαγμένη, με τους έφηβους να παίρνουν θέση στην πισίνα. Ο Γιώργος Αφρουδάκης τόνισε πως τα πάντα είναι στα χέρια της διοίκησης, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται προδομένος.

Στα λόγια φαίνεται να έμεινε η συμφωνία μεταξύ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και των παικτών της ανδρικής ομάδας πόλο. Η υπομονή των πολιστών του Τριφυλλιού εξαντλήθηκε, αφού δεν υλοποιήθηκαν τα συμφωνηθέντα με τη διοίκηση και παρά την καλή διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μετά και τις
συνεχείς διαβεβαιώσεις του προέδρου Αχιλλέα Μακρόπουλου, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και όλα πλέον οδεύουν στο τέλος τους.

Ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης ενημερώθηκε ότι ο Ερασιτέχνης προτείνει μείωση των αποδοχών τους κατά 40% από ό,τι είχε αρχικά συμφωνηθεί και εξόφληση των οφειλών σε διάστημα 18 μηνών, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνους τους παίκτες.

Οι «πράσινοι» θα απέχουν από τις υποχρεώσεις τους και στο σημερινό ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη(8/12) στο Λαιμό, το βάρος θα κληθούν να σηκώσουν οι έφηβοι, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά την τελευταία στιγμή.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης, μίλησε στο ραδιόφων του «Sentra FM» για το θέμα:

«Τα πάντα είναι στα χέρια της διοίκησης. Διαλύεται μια ομάδα και αμαυρώνεται η ιστορία ενός συλλόγου για 50.000 ευρώ τα οποία τα αποπληρώνονταν σε έναν χρόνο.

Νιώθω προδομένος που πήρα πάνω μου την κατάσταση πιστεύοντας τις υποσχέσεις του Αχιλλέα Μακρόπουλου κι έπεισα τους συμπαίκτες μου να παίξουμε με τη Χίο. Ολα τα λόγια ήταν ψέματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα