Δημήτρης υπέρ Δημήτρη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως στηρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και υποστήριξε πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να κρατήσουν ψηλά τον Παναθηναϊκό.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης δεν άφησε ασχολίαστες τις διοικητικές εξελίξεις στο Τριφύλλι και επεσήμανε πως όλοι οι αθλητές της ομάδας στηρίζουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πως ευελπιστεί να ξεπεραστούν σύντομα τα προβλήματα.

Ακόμα, o "3D" μίλησε για
τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ, για τις αδυναμίες που παρουσιάζει φέτος η ομάδα και για την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο παρκέ του ΟΑΚΑ...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

Για την επιστροφή του Μπατίστ στο ΟΑΚΑ και για τη νίκη του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Γύρισε ένας αθλητής που έχει προσφέρει στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισε έστω και σαν αντίπαλος.

Κρατάμε τη νίκη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είχαμε αρκετά καλά κομμάτια στο παιχνίδι και άλλα που δεν ήταν τόσο καλά. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και προχωράμε».

Για το τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο:

«Φέτος είναι κάτι διαφορετικό για όλους και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Προσπαθούμε κάτι καινούριο. Όλοι κάνουμε το καλύτερο για αυτή την ομάδα. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση κάνουμε το καλύτερο και στο τέλος ταμείο. Εγώ πιστεύω πως ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς είναι η προπόνηση».

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι η Ευρωλίγκα πρέπει να βελτιωθούμε»

Για τις διοικητικές εξελίξεις:

«Θέλω να πω κάτι, επειδή έγιναν κάποια γεγονότα το μεσημέρι. Θέλω να πω ότι όλα τα παιδιά στηρίζουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ελπίζουμε τα προβλήματα που προέκυψαν να λυθούν. Ο Παναθηναϊκός με την οικογένεια Γιαννακόπουλου έφτασε πολύ ψηλά και ελπίζω να συνεχίσουμε μαζί. Είναι πράγματα αλληλένδετα. Φέτος ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια με τον Δημήτρη, νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να κρατάμε την ομάδα ψηλά»
Keywords
Τυχαία Θέματα