Ο Ρότσα «βλέπει» Σεγιερίνο

Την περίπτωση του Γκαστόν Σεγιερίνο που ανήκει στη Λιβόρνο, αλλά αγωνίζεται στη Χιλή ως δανεικός, εξετάζει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξετάζει περιπτώσεις κυρίως για το ερχόμενο καλοκαίρι, κλείνοντας παίχτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια,
αλλά ταυτόχρονα κοιτάζει περιπτώσεις για άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθειες για να παραχωρήσουν τον Μπρούνο Φορναρόλι δανεικό, ώστε να αδειάσει θέση ξένου και να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά ο Γιοσέι Καζιγιάμα. Στην περίπτωση αυτή, μοναδικοί επιθετικοί στο Τριφύλλι μένουν οι Χοσέ Τοτσέ και ο νεαρός Κώστας Αποστολόπουλος. Έτσι, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει δώσει προτεραιότητα στον στράικερ για την ενίσχυση του ρόστερ και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ένας από αυτούς που εξετάζει είναι ο Γκαστόν Σεγιερίνο.

O αργεντινός προπονητής γνωρίζει τον συμπατριώτη του στράικερ και φέρεται να συγκεντρώνει πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες, για τις επιδόσεις του στη Χιλή, όπου και αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λιβόρνο, με τη φανέλα της Ουνιόν Λα Καλέρα, έχοντας πετύχει 11 γκολ σε 22 ματς.

Ο 26χρονος στράικερ σε δηλώσεις του που είχε κάνει στις 26 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα «depor.pe», είχε επιβεβαιώσει το γεγονός πως έχει δεχθεί πρόταση από την Ελλάδα, χωρίς όμως να κατονομάζει την ομάδα, ενώ ακόμα αναφέρει πως έχει δεχθεί πρόταση από τέσσερις χιλιανές ομάδες, μία ιταλική και από την περουβιανή Αλιάνς Λίμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα