Την Παρασκευή η εκτόξευση!

Την ερχόμενη Παρασκευή μπαίνουν τα (πρώτα) 28 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Παραίτηση των μελών του ΔΣ προανήγγειλε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, αν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες...

Το περιβάλλον του Βλάση Τσάκα διαρρέει πως την Παρασκευή θα κατατεθούν στην τράπεζα Πειραιώς τα 28 εκατ. ευρώ του πρίγκιπα Φεϊζάλ. Θα ακολουθήσει Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη, στο οποίο φέρεται πως θα βρίσκεται ο πατέρας του Σαουδάραβα
μεγιστάνα και θα οριστεί νέα Γενική Συνέλευση.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να εκτοξευθεί και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, αφού άμεσα θα διαγραφούν τα χρέη του με τα λεφτά του Φεϊζάλ, ενώ ακολουθεί άλλο ένα πακέτο των 40 εκ. ευρώ για μεταγραφές και στη συνέχεια 100 εκ. ευρώ για γήπεδο και προπονητικό κέντρο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει πως αν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, τότε θα υπάρξει παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ., ώστε να υπάρξει νέο με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του πρίγκιπα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Την προσεχή Παρασκευή (4/1), στη μία το μεσημέρι, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με μοναδικό θέμα την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου 28 εκ. Ευρώ, όπως αυτή προκηρύχθηκε στη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2012.

Στη συνέχεια, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει επέλθει συμφωνία με την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας, θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του ΔΣ με σκοπό τον ορισμό νέων μελών, αλλά και την κάλυψη των υποχρεώσεων της εταιρείας».
Keywords
Τυχαία Θέματα