Neo symvolaio ston Karnezh

H ΠAE Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Ορέστη Καρνέζη και γι΄αυτό θα του προτείνει νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό των αποδοχών του και ανανέωση κατά ένα χρόνο...

Ο κορυφαίος έλληνας τερματοφύλακας, ο Ορέστης Καρνέζης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, βάσει του οποίου
θα διπλασιάζονται οι αποδοχές του.

Η απόφαση είναι ειλημμένη από τη διοίκηση των «πράσινων», αφού ο Καρνέζης είναι ο καλύτερος και σταθερότερος παίχτης του Παναθηναϊκού τη φετινή σαιζόν και ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ανταμείψει τον διεθνή γκολκίπερ για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Το τρέχον συμβόλαιο του παίχτη λήγει το 2015. Αυτή την στιγμή ο Καρνέζης αμείβεται με 160.000 ευρώ ετησίως, όντας εκ των πιο χαμηλόμισθων του «πράσινου» ρόστερ. Το νέο συμβόλαιο που του προτείνεται θα του διπλασιάζει τις αποδοχές του, ενώ θα υπάρξει και ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο.

Ταυτόχρονα, καθώς οι εμφανίσεις του τον έχουν θέσει στο στόχαστρο ξένων συλλόγων, θα υπάρξει και αυξημένη ρήτρα αποδέσμευσης, ώστε εάν πάρει μεταγραφή να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να μη χαθεί ο κορυφαίος τερματοφύλακας όπως και τόσοι άλλοι παίχτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς αντάλλαγμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα