Green-ιάρης: Λαϊκά ερωτήματα... άνευ βάσης

Απλές Παναθηναϊκές απορίες για τις κινήσεις Αλαφούζου...
«Πρόσω ολοταχώς» για την σωτηρία του Παναθηναϊκού με την εταιρεία λαϊκής βάσης βαδίζει ο Γιάννης Αλαφούζος. Βέβαια, οι περισσότερες λεπτομέρειες του σχεδίου, παραμένουν καλά κρυμμένες στο σκοτάδι, οπότε είναι εύλογες οι απορίες που δημιουργούνται στον κόσμο!
Συνδρομή 250 ευρώ και δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας υποσχέθηκε ο ΑλαφούζοςΑπό τέλη Ιουνίου
οι εγγραφές μελών στο Σωματείο και τον Σεπτέμβριο γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη διοίκησης «τιτίβισε» ο Αλαφούζος σε σχετική ερώτηση, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η αρχική συνεισφορά για να γίνει κάποιος πλήρες μέλος θα κοστίζει 250 ευρώ και θα περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας. Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα ενίσχυσης του συλλόγου με 20 ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο ποσό, χωρίς όμως να υπάρχει δικαίωμα ψήφου.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
Οποιος γίνει μέλος πληρώνοντας 250 ευρώ θα λαμβάνει και εισιτήριο διαρκείας; Θυμίζουμε ότι πέρυσι υπήρχαν εισιτήρια διαρκείας που κόστιζαν 185 ευρώ για ανανέωση και 250 ευρώ για νέα αγορά (Θύρες 3 και 15). Οσοι γίνουν μέλη θα έχουν δικαίωμα ψήφου από την πρώτη χρονιά;Είναι προφανές ότι τα μέλη θα έχουν δικαίωμα προτίμησης στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ωστόσο θα επιτρέπεται σε μη μέλη να αγοράζουν διαρκείας; Η έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Αλαφούζου, έδειξε ότι υπάρχουν 40.000 φίλοι του Παναθηναϊκού διατεθειμένοι να ξοδεύουν ετησίως μέχρι και 2.000 ευρώ για την αγαπημένη ομάδα τους. Γιατί δεν έπαιρναν τόσα χρόνια διαρκείας όλοι αυτοί; Γιατί δεν έρχονταν στο γήπεδο; Τώρα το (θεωρητικό) ζητούμενο είναι οι 40.000 να δώσουν από 250 ευρώ και να γίνουν μέλη. Γιατί δεν γινόταν μια προσπάθεια να βρεθούν 250.000 φίλαθλοι να βάλουν από 40 ευρώ;
Green-ιάρης
Keywords
Τυχαία Θέματα