Game Over – Insert Coin

Μνημείο Παναθηναϊκού ρεπορτάζ το σημερινό Derby και η σημερινή Πράσινη.
Αλλος ένας... πρωτότυπος τίτλος της Πράσινης σήμερα. Με τη μόνη διαφορά ότι άλλος είναι ο τζάμπας, άλλος δεν πληρώνει εδώ και τέσσερα χρόνια στην ΠΑΕ και άλλος έχει διαλύσει τον ερασιτέχνη. Οι δήθεν πράσινες εφημερίδες που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν αποκλειστικά την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη, επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ... δημοσιογραφίας,
όπως μόνο αυτές ξέρουν!

Ο εκδότης του Derby και επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Παναθηναϊκού στην Αθλητική Ηχώ Κώστας Γκόντζος στο σημερινό άρθρο του γράφει ότι «αν κάποτε έλεγες, ότι θα έρθει η στιγμή που στον Παναθηναϊκό θα πανηγυρίζουν, γιατί ήρθε μια χορηγία και μπόρεσαν οι υπάλληλοι να πληρωθούν μισθό ή δώρο Πάσχα, θα σε κοίταζαν σαν τρελό».

Βέβαια δεν αναφέρει ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που δεν πληρώνει το μερίδιό του εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν αναφέρει ΠΟΙΟΣ είναι αυτός του οποίου οι εκπρόσωποι στο διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκαν πραξικοπηματικά διαλύοντάς το.

Στη συνέχεια του εξαιρετικού άρθρου του, ο Γκόντζος απορεί γιατί ο κόσμος «πιστώνει» μόνο ένα πρωτάθλημα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη την τελευταία δεκαπενταετία και όχι δύο. Προφανώς αγνοεί ότι στο δεύτερο όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή, αλλά όπως αποδεικνύεται ήταν κάθετα αντίθετος σε όλες τις κινήσεις των υπολοίπων μετόχων.

Ο Τζίγγερ άλλωστε, είχε συνηθίσει τον Γκόντζο και τους υπόλοιπους που τον περιτριγύριζαν, σε μια μισοάδεια «Λεωφόρο» με παίκτες που αποθεώνονταν στην αρχή της κάθε περιόδου και καθυβρίζονταν στο τέλος. Γιατί πάντα αυτοί έφταιγαν για τα χαμένα πρωταθλήματα και ποτέ το χρυσό παιδί της «Αγιας Οικογένειας». Ενίοτε έφταιγε και ο κόσμος. Είτε επειδή τραγουδούσε συνθήματα που δεν καταλάβαιναν οι υπόλοιποι, είτε επειδή δεν πήγαινε γήπεδο αρνούμενος να επιχορηγήσει τη τσιγκουνιά.

Το κορυφαίο βέβαια, είναι το φινάλε του άρθρου του Γκόντζου. Εκεί όπου αναρωτιέται τίνος μετόχου οι μετοχές δεν είναι παρκαρισμένες. Εκεί όπου κατηγορεί τον Πατέρα, τον Πολέμη, τον Ζολώτα και τους «άλλους» ότι έχουν επίσης παρκάρει τις μετοχές τους, όπως ο... πολυχρονεμένος αφέντης της ΠΑΕ.

Και συνεχίζει τις απορίες του ο έμπειρος συντάκτης – εκδότης, αφήνοντας στον αναγνώστη την αυτονόητη (αλλά πέρα για πέρα λανθασμένη) απάντηση: «Μα γιατί άλλωστε έχει πρόβλημα αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός;»

Σωστά.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα επειδή πάρκαραν όλοι και όχι μόνο ο Τζίγγερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι υπόλοιποι και όχι ο Τζίγγερ του 54,7%.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα επειδή ο Τζίγγερ «χαρίζει», ενώ οι υπόλοιποι κρατούν «σφιχτά τις μετοχές τους μην τους φύγουν» όπως γράφει ο Γκόντζος, και όχι επειδή ο Τζίγγερ «δεν ασχολούμαι, έχω τελειώσει από τον Παναθηναϊκό», ενώ οι υπόλοιποι θέλουν να βάλουν χρήματα και να σώσουν την ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα επειδή οι ενδιαφε
Keywords
Αναζητήσεις
geim over γκοντζος, game is over γκοντζος
Τυχαία Θέματα