Euroleague Final-4 metra asfaleias

Την Τετάρτη 25 Απριλίου θα λάβει χώρα η σύσκεψη των διοργανωτών του Final – 4 της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων που θα πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Εκ των θεμάτων που θα συζητηθούν σημαντικότερο είναι το ζήτημα των μέτρων ασφαλείας, αλλά και γενικότερα οι οργανωτικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα ζητήσει την αύξηση του αριθμού των εισιτηρίων που έχουν παραχωρηθεί στο Τριφύλλι, καθώς η ζήτηση
των φιλάθλων είναι τεράστια και τα υπάρχοντα δεν επαρκούν. Η πράσινη αρμάδα έχει κερδίσει τα περισσότερα ευρωπαϊκά τα τελευταία 44 χρόνια και είναι δύο βήματα μακριά από το να προσθέσει και το έβδομο αστέρι στη φανέλα.

Το Sinan Erdem Arena (γνωστό και ως Ataköy Dome) έχει χωρητικότητα 16.000 θέσεων για αγώνες μπάσκετ και μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί από 1.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Μαζί με όσα κυκλοφόρησαν μέσω ίντερνετ και σύμφωνα με τους υπολογισμούς, καθώς πολλά από αυτά κατέληξαν σε φιλάθλους ομάδων που αποκλείστηκαν από την τελική φάση (όπως π.χ. η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ούλκερ και η Εφές), στο κλειστό θα βρίσκονται γύρω στις 5.000 φίλων του Παναθηναϊκού, 3.500 του Ο.Σ.Φ.Π., 1.500 της Μπαρτσελόνα και 1.000 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι αριθμοί αυτοί αναμένεται να διαφοροποιηθούν όταν οριστικοποιηθεί ο τελικός αριθμός εισιτηρίων που θα παραχωρήσουν οι διοργανωτές στις ενδιαφερόμενες ομάδες και ο αριθμός των προσκλήσεων και των V.I.P. passes.
Keywords
Τυχαία Θέματα